El Xàtiva – València Terra i Mar cau davant del C.B Torrejón Saglas Paracuellos per 7 a 0

cbx2009-2010-14-de-56Dissabte passat 16 de gener, en el pavelló Municipal a les 16, 30 hores, el Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar es va enfrontar en la 9a Jornada de la Lliga Nacional de Clubs Divisió d’Honor al C.B. Torrejón Saglas Paracuellos, on és entrenador i jugador el xativí i olímpic Sergio Llopis.
Els jugadors del club xativí, que comptaran amb el suport de socis, aficionats, familiars i amics, no van tindre la seua vesprada; el no poder comptar en l’alineació amb Luis Siles per lesió, el caure en el dobles mixtos, espectacular partit a tres sets que els xativins van tindre en la seua mà, i no trobar-se en el seu millor estat de forma Sandra Chirlaque, un altre dels pilars de l’equip, va ser determinant en l’esdevindre de l’encontre que va finalitzar amb un contundent 7-0, a favor de l’equip visitant.
L’encontre es va iniciar amb el dobles mixtos Ana Ferrer / Javier Cardós s’enfrontaven a María Márquez / Sergio Llopis, la parella madrilenya es va veure sorpresa pels xativins que s’imposaven en el primer set 21/12, queien en el segon 14/21 i tot es decidia en el tercer set finalment a favor de la parella visitant per un ajustat 18/21. En el dobles masculí Javier Cardós / Antonio Olmedo queien en dos sets davant de Sergio Llopis / Alistair Casey per, 10/21 – 16/21; en dobles femení Sandra Chirlaque / Inma Aparicio queien davant de Beatriz Corrales / Patricia Pérez que s’imposaven en dos sets per 19/21 – 11/21, amb això el parcial de l’encontre se situava en 0-3 a favor de l’equip visitant.
En l’individual femení dos, Ana Ferrer queia davant de Beatriz Corrales en dos sets per 12/21 – 18/21, i en l’individual masculí dos Marco Antonio Peñalver, que feia el seu debut en la lliga, es va enfrontar a Jesús Lorenzo davant del que queia en dos sets per 17/21 – 11/21.
En els individuals un tant femení com masculí, Sandra Chirlaque queia en tres sets davant de Patricia Pérez per 11/21 – 21/17 – 18/21; i Jorge Alcazar queia en dos sets davant d’Alistair Casey per 9/21 – 7/21. Amb això el resultat final de l’encontre era de 7 – 0 a favor del C.B. Torrejón Saglas Paracuellos.
El club xativí es desplaçarà este pròxim cap de setmana a Oviedo on, el dissabte 23 de gener, s’enfrontarà al C.B. Oviedo en la 10a i última Jornada de la fase regular de la Lliga Nacional de Clubs Divisió d’Honor; és este un dels seus directes rivals en la classificació final del grup B perquè també esta en la lluita pel quart lloc que ocupa en este moment el C.B. Xàtiva -València, Terra i Mar-. En esta ocasió s’espera comptar amb tots els jugadors perquè Luís Siles pareix recuperat de la seua lesió, i es desplacen amb la decisió de donar-ho tot en l’encontre i assegurar així eixe quart lloc.