El VAO-El Teler d’Ontinyent guanya al Picassent (0-3)

L’equip ontinyentí de voleibol del VAO-El Teler ha començat l’any de la mateixa manera que va acabar el 2009: guanyant i mantenint la seua condició de líder invicte. En este cas, el rival va ser el CV Picassent, un dels equips cuers de la classificació. El resultat final ho diu tot: un 0-3, amb parcials de 8-25, 14-25 i 21-25.

El partit va resultar molt còmode per als d’Ontinyent, ja que s’evidenciava el perquè de la posició de cada equip en la classificació: el VAO-El Teler jugant molt fi en recepció, i el Picassent cometent un seguit d’impresicions i topant-se contra un rival molt centrat i que no estav disposat a deixar anar cap set inútil. De tota manera, els de la capital de La Vall d’Albaida quasi perden el tercer set, fruit de la relaxació provocada per estar jugant contra un rival clarament inferior.

En declaracions de Vicent Alfonso, “un partit més i una altra victòria, que ens acosten a l’objectiu de quedar primers i poder disputar la fasse d’ascens a nacional”. El proper partit serà el dissatbe 23 de gener a Canals.

El proper partit, dissabte dia 23 de gener, a Canals.