El Tren de la Dipu anirà ple este dissabte a Ontinyent

El regidor de Turisme cre que l’elecció de la ciutat per la Diputació reconeix el treball que s’està duent a terme en la dinamització del turisme
El Tren de la Dipu anirà ple este dissabte a Ontinyent. Les més de dues-centes places oferides pel Patronat de Turisme de la Diputació de València s’han esgotat dies abans de la seua partida, confirmant l’expectació sorgida des que fóra anunciat aquest trajecte per la Diputació de València. Entre la oferta de la que gaudiran els visitants s’inclou un recorregut amb guies oficials pel Palau de la Vila, el Museu Fester o l’església de Santa Maria. Igualment, els viatgers del Tren de la Dipu seran dels primers en descobrir el nou Museu del Tèxtil i el de Gegants i Cabets, que el Govern d’Ontinyent ha posat en marxa recentment. També podran degustar i comprar productes típics com és l’embutit d’Ontinyent a la sala mostra de productes artesans de la Casa de la Cultura.

Que la Diputació de València haja elegit la ciutat d’Ontinyent és “un reconeixement al treball que des del Govern d’Ontinyent s’està duent a terme esta legislatura per potenciar el sector turístic de la ciutat”, ha explicat el regidor de Turisme, Joan Sanchis. El regidor ha exposat que, a més del recorregut turístic, la visita inclou conèixer l’oferta hostalera de la ciutat i el nostre comerç. Els visitants rebran en el viatge informació de la ciutat i seus atractius turístics i hostalers. Durant el dinar, es realitzarà una activitat de dinamització consistent en un pregoner i un home major d’Ontinyent que interactuen amb els turistes per tal que coneguen les tradicions d’Ontinyent.

El Tren de la Dipu té prevista la seua arriba a Ontinyent a les 11 del matí i la seua partida a les 7 de la vesprada, per arribar a l’estació del Nord de València al voltant de les huit.
Per altra banda, i coincidint amb el Tren de la Dipu, Ontinyent participa en la Fira de Turisme Interioritza’t, de la província de València, on l’ajuntament, per segona vegada, donarà a conèixer els atractius turístics de la ciutat. De la Vall d’Albaida acudeixen, a banda d’Ontinyent, la població de Bocairent i la Mancomunitat de municipis.