El solista internacional francés Jean Geoffroy ofereix un recital a Canals

El pròxim dissabte dins del VI Festival SoXXI

El pròxim dissabte dia 13 de febrer a les 19’30 hores tindrà lloc al Centre Cultural de Canals el segon concert del VI Festival SoXXI. El concert és d’entrada gratuïta fins a completar aforament. El gran solista internacional francés Jean Geoffroy oferirà un recital de solo percussió amb electrònica i vídeo, amb peces del seu repertori, que conformen un dels seus darrers discs que recentment ha estat guardonat a França amb importants distincions, i una peça d’estrena a Espanya del compositor Bertrand Dubeaut.

Aquest gran músic manté un doble perfil com a gran pioner a nivell mundial en la interpretació-creació de noves músiques, i com a gran especialista de la música de J.S.Bach adaptant la seva música per als diferents instruments i formacions de percussió.

Al programa de concert s’inclourà la gran Chacona de J.S. Bach. En definitiva, un excel·lent concert de la mà d’un dels grans músics de l’actualitat. Tot un luxe per a SoXXI, i per al públic que gaudirà d’aquesta fantàstica proposta.