El Servei de carreteres millora la seguretat vial de la CV-81 al seu pas per Bocairent

boc20100617bcv_81
L’Ajuntament canalitza les peticions dels veïns
El Servei territorial de carreteres de València es troba ultimant la millora de la seguretat vial de la CV-81 al seu pas pel nucli urbà de Bocairent. L’actuació consisteix en l’asfalt de l’entrada des d’Ontinyent, l’adaptació de les voreres per a l’accés de discapacitats físics i la instal·lació de semàfors i d’il·luminació reforçada en els passos de vianants existents.
Si no hi ha cap contratemps, els treballs conclouran la pròxima setmana “en un moment clau per l’arribada de l’estiu”, segons l’alcalde Josep-Vicent Ferre, ja que “és un pas obligat per a acudir tant a la piscina com al poliesportiu municipal”. A més, els veïns de la zona veuran augmentada la seua connectivitat amb el centre de la localitat; de fet, aquesta intervenció naix de la petició realitzada per l’Ajuntament després d’arreplegat les seues peticions.

boc20100617acv_81

El Servicio de carreteras mejora la seguridad vial de la CV-81 a su paso por Bocairent

El Ayuntamiento canaliza las peticiones de los vecinos
El Servicio territorial de carreteras de Valencia se encuentra ultimando la mejora de la seguridad vial de la CV-81 a su paso por el casco urbano de Bocairent. La actuación consiste en el asfaltado de la entrada desde Ontinyent, la adaptación de las aceras para el acceso de discapacitados físicos y la instalación de semáforos e iluminación reforzada en los pasos de peatones existentes.
Si no hay ningún contratiempo, los trabajos concluirán la próxima semana “en un momento clave por la llegada del verano”, según el alcalde Josep-Vicent Ferre, ya que “es un paso obligado para acudir tanto a la piscina como al polideportivo municipal”. Además, los vecinos de la zona verán aumentada su conectividad con el centro de la localidad; de hecho, esta intervención nace de la petición realizada por el Ayuntamiento después de recoger sus peticiones.