El Serra Vernissa participa en la Marató dels Dements amb pòdium

Van destacar a la prova Abe Orquin i Juan Carlos Maset

Abe Orquin i Juan Carlos Maset van destacar a la Marató dels Dements. Una competició que recorria els paratges del Parc Natural de la Serra d’Espadà, a Eslida. El desnivell de la prova, 3.800m positius, en una marató de 42km, la fan ser una de les més dures de tota Espanya. Maset va completar una extraordinària actuació, acabant en la posició 11, amb 6h 14’ i un ritme de 8’36” el km. Maset va ser el 4t veterà, a una sola posició del pòdium en la seua categoria.

Orquín va participar a la modalitat de parelles, amb Rama del Mur i Castell, aconseguint entrar en el pòdium final en 3a posició. Orquín i Rama van entrar en les posicions 24 i 25 amb 6h34’ a 9’03” el km. La prova la va guanyar David Prades amb 5h23’ Aquest cap de setmana el Vernissa participarà a dos competicions. Demà dissabte ho farà al Desafío Lurbel Aitana Puig Campana, una dura prova amb diverses distàncies. Javi Pastor es donarà cita a l’Ultra de 80km i 4500+. Pastor està en un bon moment de forma després d’acabar en 7a posició a la marató de CDC en agost i en 4a al del Caroig en octubre.

A més, a la marató del Mondúber, anava en 3a posició quan un error en el marcatge del recorregut el va desviar de la ruta. A la modalitat d’Ultratrail amb 120km i 7.200+ participen David Pajares i Kike Blesa. Dos experimentats muntanyers, amants de la distància Ultra, que porten a les seues cames importants ultres com el mateix d’Aitana de l’any passat de 80km. Els dos eixiran amb l’objectiu d’acabar la prova amb un temps aproximat d’entre 20 i 24 hores.

El diumenge el club participarà en l’última puntuable del Circuit Trail de València. La 8a prova serà a Navarrés on es disputaran tots els títols de la general final i per equips. El trail tindrà 21km i 90m positius i l’Esprintrail 11k i 600 positius. El Vernissa ja ha guanyat matemàticament la general per equips del Trail però està en segona posició a l’Esprintrail amb opcions de guanyar. A les generals individuals, Tomàs Esmel i Jorge Tormo, disputen una posició entre els 3 primers del Trail i Esprintrail, respectivament, així com Paco Gil i Dani Gatto entre els 10 primers. Tot apunta a què seran unes proves molt disputades en un nou circuit que ha preparat el club de Navarrés, modificant alguns trams respecte a l’any passat que el fan més dur, tècnic i espectacular.