El Serra Vernissa de Xàtiva guanya per equips a Navarrés

També va participar al Desafío Lurbel Aitana Puig Campana, una dura prova amb diverses distàncies

El diumenge el club Serra Vernissa de Xàtiva va participar en l’última puntuable del Circuit Trail de València. La 8a prova va tindre lloc a la la localitat de Navarrés on es disputaven tots els títols de la general final i per equips.

El trail presentava una part amb un recorregut nou, de 21km i 900m positius i l’Esprintrail 11k i 600 positius. A la prova d’EsprintTrail, el Vernissa es va imposar per equips, gràcies a l’actuació dels esprinters. Jorge Tormo va fer el 8é, Dani Gatto el 10é, Xavi Ibáñez el 27, Salva Montell el 48, Elo Lopez el 75, Rafa Morant el 92 i Jordi Cerdá el 293. Al Trail de 21km també es van imposar per equips. En aquest cas Tomàs Esmel va ser 2n, Sergio Borredá el 6é, Paco Gil el 31, Kike Ballester 38, José Maria Martínez 45, Guillem Duet el 50, Salvador Such 76, Eva Castells 82, Eloy Fernandez 161 i Jorge Mateu 258. En aquest cas Tomàs va pujar al pòdium com a 2n i Eva Castells com a 1a veterana femenina.

Durant aquesta setmana es trauran les classificacions finals definitives de la general individual i per equips.

També cal destacar la participació el dissabte al Desafío Lurbel Aitana Puig Campana, una dura prova amb diverses distàncies.

En primer lloc cal destacar que Javi Pastor va aconseguir acabar en la 6a posició a l’Ultra de 80km i 4500+. Pastor va estar tota la carrera entre els primers corredors, regulant i esperant el pas dels quilòmetres, així va aconseguir aquesta bona classificació, entrant en meta amb un temps de 10h21’ a un ritme de 7’46” el km.

A la modalitat d’Ultratrail amb 120km i 7.200+ participaven David Pajares i Kike Blesa. Pajares es va haver de retirar al km 100 per problemes físics. Per la seva banda, Blesa va completar una bona actuació, entrant en meta amb un temps de 22h05’, en la posició 49, a un ritme de 11’02” el km.