El Serra Vernissa aconsegueix diversos pòdiums

Al Trail de Moixent i a les maratons de la Calderona i de Carrícola
Aquest cap de setmana el Serra Vernissa de Xàtiva ha participat al Trail de Moixent i a la marató de la Calderona, a Serra.

A Moixent cal destacar la segona posició de Marcuello qui, a més a més, va pujar al pòdium com a 1r sènior. Vicent Mollà va entrar en la posició 10. Per la part femenina, Ani Díaz, va aconseguir la tercera posició en fèmines senior. A més, el Serra Vernissa va guanyar per equips.

A la MAMUCA cal destacar una bona participació de tot el club, però sobretot la victòria en fèmines veteranes d’Eva Castells.

A la marató de la Calderona van participar Jose Maria Martínez, Francis Victòria i Xavier Tomàs, qui va pujar al pòdium com a 3r sènior. Cal dir que la prova es va haver de modificar per un incendi declarat a Segart. Així que el recorregut va constar al final de 31km i +1700m.