El rival del VAO-El Teler no es va presentar al partit

En tota la temporada, el VAO-El Teler no havia guanyat d’una manera més fàcil el seu partit de lliga. I és que el CV Mediterráneo-Almassora no es va presentar a l’enfrontament que els dos clubs havien de jugar dissabte passat davant els ontinyentins.

Des de Castelló al·leguen que el partit que havien de jugar abans els seus juvenils a Altea es va allargar més del rpevist, i va ser el partit contra el VAO-El Teler el gran perjudicat.

Aitor Llin declarava que “no ens ha agradat gens que ni tan sols ens hagen telefonat per a dir-nos que no arribaven a temps. Ens sap greu per la gent que ha vingut a presenciar el partit, ja que esta temporada no estan tenint massa oportunitats de veure’ns en directe”. A més a més, Llin afegia que “esperem que tota la gent que estima el volei vinguen a l’últim partit de la lliga regular, ja que és un dia idoni perquè els donem les gràcies per haver-nos ajudat a arribar on estem”.

D’altra banda, des de la directiva del VAO s’informa que s’està sopesant l’opció de Sol·licitar la Real Federación Española de Voleibol l’organització de la fasse d’ascens a 1ª nacional. “Només és una idea que ens ha sorgit, i que hem d’avaluar en tots els seus aspectes”, afirma Eduard San Anselmo, president del VAO. “Ja tenim experiència en l’organització d’events d’aquest tipus, com van ser els dos partits de la selecció espanyola, però hem d’analitzar coms eria la resposta de la població ontinyentina” diu San Anselmo.

El proper partit (últim de la fasse regular), el dia 27 de març, a les 6 de la vesprada en el pavelló municipal d’Ontinyent.