El PSPV demandarà explicacions a Perigüell per crear una empresa privada d’anàlisi d’ADN caní

Roger Cerdà: “és absolutament intolerable que el regidor de Medi Ambient aprofite el seu càrrec públic per facilitar-se un negoci privat”

El candidat del PSPV a l’alcaldia de Xàtiva, Roger Cerdà, ha exigit explicacions al regidor de Medi Ambient del govern municipal del PP després de saber-se que ha constituït una empresa d’anàlisi d’ADN caní, que es podria veure beneficiada de la implantació del cens genètic d’animals que ell mateix ha imposat de forma obligatòria.

Cerdà ha explicat que l’empresa ADN Canino SL, ha sigut creada per a l’elaboració de censos canins i la recollida i anàlisi de femtes, la qual cosa «tot apunta a què el regidor pretén aprofitar el seu càrrec públic per facilitar-se promoure un negoci privat, una situació absolutament intolerable». El líder socialista ha anunciat així que «exigirem a Enrique Perigüell que done totes les explicacions necessàries, i demanarem també l’elaboració d’un informe de legalitat per part de la secretaria de l’Ajuntament, perquè el fet podria anar en contra de la Llei de Compatibilitats».

Aquesta situació, afirma Roger Cerdà, «posa de manifest la falta d’escrúpols que té el PP que s’aprofita de l’àmbit públic per fer negocis en l’àmbit privat». Però a més el portaveu socialista alerta que «no és la primera vegada que passa, són molts els casos que hem denunciat, sense anar més lluny aquesta setmana s’ha destapat el cas de les bombetes LEDs que ha afavorit el mateix alcalde Rus». «Aquests són fets molt greus que ha de tenir conseqüències, ja que no pot mantenir-se en el càrrec aquell que s’aprofita del mateix per a fer negocis en l’àmbit privat», adverteix el regidor del PSPV.

Finalment, el portaveu dels socialistes apunta que aquesta és una mostra més del nerviosisme en què està instal·lat el PP de Xàtiva, on al crit de «que se salve qui puga» tots estan buscant-se una eixida. En aquest cas estaríem davant d’una més que evident «porta giratòria» on el càrrec públic impulsa a arribar a un altre privat per al dia després de perdre el govern. «Una lamentable situació que ha d’acabar-se el més prompte possible, ja que el que necessitem són polítics honrats que no mesclen els interessos públics amb els privats i que defensen els interessos de la ciutadania i no els seus propis» sentencia Roger Cerdà.

2 comentarios sobre “El PSPV demandarà explicacions a Perigüell per crear una empresa privada d’anàlisi d’ADN caní”

  1. Lo que debería de hacerse, es abolir esta chorrada de ordenanza. Ahora ya queda claro el porque tanto interés en que se aprobase. Que poca vergonya.

Los comentarios están cerrados.