El PSPV de Benigànim denuncia que el centre de Dia «porta 5 mesos funcionant de forma irregular’

beniganim-centre-dia
El PP no ha acabat de pagar un projecte socialista i l’ha demandat el constructor

22-04-10 (Benigànim).– El Centre de Dia per Majors que inaugurarà el president de la Generalitat, Francisco Camps, demà divendres a Benigànim «opera des de fa 5 mesos de forma irregular perquè el govern municipal del PP no disposa del certificat de final d’obra ni de la llicència ambiental que l’habilite per iniciar l’activitat», segons afirmen des de la formació socialista de l’ajuntament.

Així, el PSPV denuncia que el Centre de Dia batejat com ‘Sor Martina Muñoz’, va ser un projecte del govern socialista de l’anterior legislatura de José Ramón Vayà «que es va deixar enllestit a falta només de la seua recepció i tràmits de licències legals de funcionament, i la gent sap que ha estat aturat molt de temps quan es veia ja finalitzat». No obstant, continuen, l’alcalde Juan Puchades «no ha pagat al contractiste que ha construït el centre, per la qual cosa l’ha demandat per impagament i per això l’Ajuntament de Benigànim té el conflicte als tribunals».

L’oposició afirma que:

D’esta forma cal recordar que des que el PP va entrar a governar Benigànim ha demorat l’obertura durant tres anys d’unes instal·lacions molt necessàries per a la societat, i especialment per als nostres majors. El retard ha sigut intencionat per voler desvincular-lo de la gestió del PSPV, que és el principal responsable d’este servei i així voler aparentar que ha estat un treball exclusiu del PP quan la poca feina que havia de fer o no l’ha feta o l’ha feta malament.

El PSPV exigeix a l’alcalde Puchades que «legalitze de forma urgent l’activitat d’un servei públic i de caràcter social, que resolga aviat el conflicte judicial perquè Benigànim no tinga fama de malpagador i que tinga suficient vergonya com per agrair a l’anterior govern i a l’anterior alcalde el treball fet per possibilitar que el Centre de Dia siga hui una realitat».