El PSOE de Quatretonda insta a l’actual govern local dels populars a reivindicar la subvenció del salari jove

Degut a la modificació de la convocatòria de les subvencions del Programa de Foment d’Ocupació Salari Jove per a l’exercici 2011 en el que es demana que cada municipi ha de tindre més de 100 joves desocupats, Quatretonda enguany es queda sense rebre aquest tipus d’ingrés que des dels seus inicis a suposat un foment d’accés al treball per part de la joventut de la localitat.

Gràcies al Salari Jove es podien a realitzar serveis com la ludoteca i el telecentre, activitats que enriqueixen el desenvolupament cultural de la població i que aquest any no es podran realitzar.

El Partit Socialista de Quatretonda confia en que el nou govern municipal del Partit Popular puga resoldre aquesta situació, ja que tal i com va dir l’actual alcalde Jose Luis Oltra-Ferrero a la campanya electoral, ell «és amic personal de Francesc Camps i això li dona més possibilitats d’obtenir diners per al poble».

D’altra banda, s’ha signat un decret per contractar llums per a les properes festes de Sant Pere per valor de 2.999,39 euros (IVA inclòs). Aquest fet incompleix l’acord que va adoptar el plenari en la corporació anterior on es va decidir reduir una sèrie de despeses, entre elles les llums de festes (Sant Pere i Festes Patronals).

L’incompliment dels acords de plenari si no són revocats és un fet que no comparteix el grup socialista municipal, però en tot cas, si hi han diners per a enllumenat fester també s’ha de fer l’esforç i invertir-ne en els serveis de telecentre i ludoteca la qual actualment compta amb vint xiquets.

Així i tot, el PSPV-PSOE de Quatretonda està a la disposició dels actuals membres del consistori per tal de buscar una solució a aquest problema el qual s’hauria de resoldre en col·laboració amb els pares i mares dels xiquets que estan a la ludoteca així com també recomana mai descartar la prestació dels serveis d’aquesta i la del telecentre.