El PP i GdO van contractar la construcció de la pista de patinatge sense tindre prou diners

El nou equip de govern ha descobert unes altres sense consignació pressupostària

La pista de patinatge, que el govern del PP i GdO va construir la setmana d’abans de les eleccions, va ser encomanada sense tindre els diners suficients per poder-la pagar, segons afirma el nou equip de govern. La solera de formigó de la pista de patinatge ha tingut un cost d’11.000€ i fa uns dies que el nou equip de govern està mirant la manera de poder canviar diners d’una altra partida per poder pagar el proveïdor que ha fet la faena.

Per a la regidora d’Economia Ruth Martínez, «ens hem trobat amb una situació molt roïna. Primer vegem com l’anterior alcalde de GdO i el seu regidors d’esports s’omplen la boca dient que construiran una pista de patinatge en plena campanya electoral. Tot a presses i correres. I ara ens trobem que a sobre la solera de formigó està per pagar». Segons David Millán, regidor d’esports, «quan vam entrar ens vam trobar amb una solera de formigó sense res més i quan van arribar les peces de patinatge, que vénen d’una subvenció que han rebut tots els ajuntaments per a parcs i jardins, les vam instal·lar i ara hem d’acabar de condicionar el terreny. Així és que mentre uns parlem molt de pista de patinatge altres ens hem d’encarregar de fer-la i dotar-la dels elements necessaris».

En paraules de l‘alcalde, Julià Engo, «fer campanya electoral amb els diners provinents dels impostos de tots i amb la bona fe dels proveïdors locals, indica quina és la moral d’esta gent. El PP va utilitzar la pista de patinatge per fer campanya i ara nosaltres ens hem d’encarregar de buscar els diners necessaris perquè tots puguen cobrar la faena que van fer. Ja que volen penjar-se medalles, que ho facen bé».