El PP de la Costera demana explicacions a l’executiva comarcal del PSPV

Artícul d’opinió
Després de les declaracions que el senyor Juan Carlos Garrido ha realitzat en la premsa sobre les al·legacions presentades al pressupost de la Mancomunitat de la Costera-la Canal per al 2014, segons ell, pel grup municipal socialista a la Mancomunitat, ens causa certa incertesa ja que desconeixem si realment hi ha unanimitat dins del grup socialista. No és la primera vegada que l‘alcalde de la Granja de la Costera utilitza els temes de la Mancomunitat per atacar personalment al president de la mateixa, Vicent DubalI aquestes formes no són les més apropiades perquè utilitzar una institució com la Mancomunitat per fer desqualificacions personals («és el president que més cobra i el que menys treballa») defineix el caràcter del senyor Garrido. Volem destacar des del Partit Popular de la Costera el treball abnegat de Vicent Dubal com a president de la Mancomunitat ja que creu en ella i la seua dedicació a la mateixa és total.

Resulta curiós comprovar com en determinades qüestions aquest senyor parla com a portaveu del PSPV a la Mancomunitat, quan és sabut que els seus propis companys eren desconeixedors de les seues intencions. És per això que resulta doblement immoral el utilitzar tant institucions públiques, com al seu propi partit per llançar campanyes de desprestigi cap al president de la Mancomunitat i això hauria de ser motiu de reflexió per al PSPV de la Costera. Aquestes iniciatives de caràcter personalista deixen en molt mal lloc al seu partit i demostren un afany de protagonisme digne d’una persona a la qual, dins del seu propi partit, no sembla que se li tinga en molt bona consideració. Si tant li agrada dividir cal felicitar al senyor Garrido ja que l’únic que està aconseguint és enfortir la unitat del Partit Popular de la Costera i sembra molts dubtes sobre una unitat fictícia dins de les files socialistes.
Reclamar transparència significa que un l’ha de posar en pràctica i, lluny d’això, l’alcalde de la Granja des de la institució que ell presideix nega totes les informacions que des de l’oposició se li reclamen, posant tot tipus de traves a la seua labor de fiscalització a l’acció de govern. De la mateixa manera hauria d’aclarir eixa fixació que té contra el president de la Mancomunitat i les seues dietes quan ell mateix està cobrant dietes en la mateixa Mancomunitat, en el Consorci de Residus, institució en la qual no creu però de la que si cobra les dietes corresponents demostrant una incongruència total, i com a Alcalde de la seua població. Segurament serà perquè és molt treballador, però això no li dóna cap dret a posar en dubte la dedicació del president de la Mancomunitat ni la de cap dels membres que componen aquesta institució.
Per això des del Partit Popular de la Costera demanem explicacions a l’executiva comarcal del PSPV i el grup socialista de la Mancomunitat i els fem una crida a la coherència amb la finalitat d’evitar actituds personalistes com la del membre del PSPV que van en detriment del municipalisme i de l’interès comú de la nostra comarca.

Un comentario sobre “El PP de la Costera demana explicacions a l’executiva comarcal del PSPV”

Los comentarios están cerrados.