El museu de La Font ha estat seleccionat per a la I Fira de Museus Etnològics a València

El museu de La Font de la Figuera participarà en la I Fira de Museus Etnològics de la Comunitat Valenciana, que es durà a terme del divendres 25 al diumenge 27 de maig al centre cultural La Beneficència de València (seu del museu de prehistòria i d’etnologia de la ciutat). Per participar, es van enviar fotografies i informació explicativa del museu i així, el nostre museu va ser seleccionat.

“Estem preparant el museu per oferir-ho a centres educatius i associacions culturals perquè no deixen de visitar-lo, perquè té un valor social i històric incalculable” ha remarcat Irene Vila, regidora de Cultura.

A aquesta fira, d’entrada gratuïta, hi haurà stands promocionals dels diferents museus etnològics participants i es faran altres activitats complementàries. El museu de La Font comptarà amb un stand amb material de difusió del museu i del poble.

La regidora de Cultura, Irene Vila, i el regidor de promoció econòmica i local, Vicent Muñoz, es van reunir dijous passat amb Joan Seguí, director del Museu d’Etnologia de València, per organitzar la participació de La Font a aquesta fira.

“La intenció és què, a través de l’interès que desperta el nostre museu, es done a conèixer la resta del poble, els seus valors culturals, i interesos locals i turístics” va destacar el regidor de Promoció Econòmica i Local, Vicent Muñoz, “i si tenim la possibilitat d’obrir el nostre museu, i per tant el nostre poble, a la ciutat de València, a un cost mínim, caldrà aprofitar l’ocasió i així ho farem”

El museo de La Font participará en una feria de museos etnológicos de Valencia

El museo de La Font de la Figuera ha sido seleccionado para participar en la I Feria de Museos Etnológicos de la Comunidad Valenciana, que se llevará a cabo del viernes 25 al domingo 27 de mayo en el centro cultural La Beneficencia de Valencia (sede del museo de prehistoria y de etnología de la ciudad). Para participar, se enviaron fotografías y información explicativa y así, nuestro museo fue seleccionado.

“Estamos preparando el museo para ofrecerlo a centros educativos y asociaciones culturales para que no dejen de visitarlo, porque tiene un valor social y histórico incalculable” ha remarcado Irene Vila, concejala de Cultura.

En esta feria, de entrada gratuita, habrá stands promocionales de los diferentes museos etnológicos participantes y se harán otras actividades complementarias. El museo de La Font contará con un stand con material de difusión del museo y del pueblo.

La concejala de Cultura, Irene Vila, y el concejal de promoción económica y loca, Vicent Muñoz, se reunieron el jueves pasado con Joan Seguí, director del Museo de Etnología de Valencia, para organizar la participación de La Font en esta feria.

“La intención es que, a través del interés que despierta nuestro museo, se de a conocer el resto del pueblo, sus valores culturales e intereses locales y turísticos” destacó el concejal de Promoción Económica y Local, Vicent Muñoz, “y si tenemos la posibilidad de abrir nuestro museo, y por tanto nuestro pueblo a la ciudad de Valencia a un coste mínimo, hay que aprovechar la ocasión, y así lo haremos”.