El moviment escolta de València es reuneix este cap de setmana a l’Olleria

La localitat de l’Olleria acollirà este cap de setmana una «macroacampada» del Moviment Escolta de València, que celebra així la festivitat del seu patró Sant Jordi i el 50 aniversari de l’entitat.

Un total de 1.200 persones provinents de 32 grups de tota la província es reuniran per a conviure i compartir experències en diferents punts de la localitat com el col·legi Isabel la Catòlica, la zona recreativa del Rodat, el pavelló del Ravalet o al parc Beat Ferreres. A este parc es farà la clausura de l’encontre el diumenge per la vesprada (us adjunte el programa de l’acte de cloenda).
La celebració a l’Olleria d’esta trobada coincideix amb el 45 aniversari dels amfitrions, l’Agrupament Escolta Sant Jordi de l’Olleria, ens que ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de l’Olleria per a l’organització d’este esdeveniment.
SANT JORDI – MOVIMENT ESCOLTA DE VALÈNCIA

Acte de Cloenda del 26 d’abril de 2009

HORARI

15:30 h. Eucaristia. Celebrada per l’Excm. i Rvdm. Sr. D.Enrique Benavent, bisbe Auxiliar de la Diòcesi de València i per don Emili Esteve, pàrroc de l’Olleria.

16:15 h. Teatre i danses a càrrec de l’organització (amb el fil conductor del Sant Jordi, que es basa en el naufragi en una Illa deserta ).

16:45 h. Entrega dels regals a càrrec de l’A.E. Sant Jordi de l’Olleria. Xexo Borràs, cap d’agrupament, ens dirigirà unes paraules d’agraïment.

( Els representants dels agrupaments i les autoritats, es quedaran dalt de l’ecenari mentre es realitzen els parlaments).

Autoritats participants :

Dña. Eli Lluch, presidenta del MEV

Dña. Carmen Robles, presidenta de la FEV

D. Pep Mollá President del la Fundació Scout Sant Jordi

Dña. Mercedes Simó, regidora de Joventut

D. Emili Esteve, pàrroco de l’Olleria.

D. Enrique Benavent Excm. i Rvdm.Bisbe Auxiliar de la Diòcesi de València

D. Miguel Bailach Diputat de Juventut i esports de la Diputació de València

D. Julià Engo, Alcalde de l’Olleria

D. Adrián Ballester, Director General del Institut Valencià de la Joventut

17:00 h. Inici dels parlament de les autoritats, en l’ordre següent :

* Eli Lluch, presidenta del MEV i Carmen Robles, presidenta de la FEV
* D. Miguel Bailach, Diputat de Juventut i esports de la Diputació de València
* D. Julià Engo, Alcalde de l’Olleria.
* D. Adrián Ballester, Director General del Institut Valencià de la Joventut que tancarà l’acte.

17:30 h. Finalització de l’acte de cloenda amb l’Himne del Moviment Escolta de València amb tot els representant dels agrupapents i autoritats d’alt de l’escenari. (foto de Grupo)