El jutge desestima les denúncies del grup popular municipal de Llanera de Ranes contra membres de la Plataforma

Les denúncies presentades pel grup municipal popular de l’ajuntament de Llanera de Ranes contra membres de la Plataforma per uns incidents inexistents a manifestacions i altres actes han estat desestimades per la jutge Marta Navas Solar.

La part perdedora pot presentar recurs contra aquesta decisió, però considerant que tant els informes aportats per la Guàrdia Civil, com les declaracions de testimonis com el propi rector de Llanera de Ranes -es va arribar a dir que un grup de manifestants havia entrat a l’església amb la intenció d’agredir a l’alcalde durant una missa- neguen l’existència dels fets denunciats; creguem que és difícil que hi haja base per a fer-ho.

Des de la Plataforma vullguem mostrar la nostra màxima repulsa per unes denúncies falses que sols han servit per enterbolir més el panorama local a les comarques de la Costera i la Canal de Navarrés. No entrarem a jutjar l’actitud mostrada pels membres del Partit Popular de Llanera; perquè ja s’encarreguen el temps, la història i la justícia de posar cadascú al seu lloc; sols esperem que aquesta denúncia inútil no haja sigut pagada amb els diners de tots els llanerins tal i com diuen alguns.