El III Circuit de Carreres Populars de la Costera i la Canal de Navarrés comença este dissabte en Genovés

carreres-populars-present2
La 5ª Volta a Peu Festes de Sant Pasqual compta amb 767 inscrits

Torna a les comarques de la Costera i la Canal de Navarrés la passió per l’atletisme. Tornen les carreres populars. Amb l’aplegada del bon temps, aplega també la III edició d’este Circuit comarcal que, any darrere any, trau al carrer a competir a milers de corredors i corredores dels nostres municipis.

Al llarg dels pròxims mesos, són molts els pobles que cridaran als atletes a córrer en voltes populars, a peu, pujades, i fins i tot un gran fons, i en la majoria d’estes proves es podrà puntuar en la classificació del Circuit de Carreres Populars de La Costera i La Canal 2010. Seran milers els que participen en les diferents proves convocades, però sols els veïns i atletes d’estes dos comarques poden optar als premis exclusius del Circuït de la Costera i la Canal de Navarrés, que seran xecs regal per a material esportiu, des dels 25 als 150 euros, a més del corresponent trofeu.

carreres-pop-pres-2

Ahir va tindre lloc a Xàtiva la presentació d’una nova edició d’esta campanya esportiva que engloba les múltiples i diverses proves atlètiques desenvolupades en els pobles que integren les comarques mentades.

Enguany, són 22 els municipis adscrits al Circuit i, per a poder entrar dins la classificació final, cal participar en al menys la meitat de les convocatòries previstes. També hi haurà competició de categories infantils, per als quals serà un total de 16 carreres puntuables i també amb el requisit de córrer en la meitat d’elles per poder optar a la puntuació global.

carreres-pop-pres-3

INSCRIPCIONS:
Per a inscriure’s, sols hi ha que entrar dins la web del Circuit, i omplir el formulari. Hi ha que tindre em compte que, tot i que la inscripció és gratuïta, és necesari adquirir un xip blanc personal amb un preu de 5 euros, i que servirà per al seguiment de la classificació global, al llarg dels próxims mesos.

El plaç per a poder inscriure’s es va obrir el passat 25 d’abril, i es tancarà el próxim 25 de juliol. Cal recordar que s’assignarà un dorsal per corredor, i que serà el número que portarà durant totes les carreres previstes. La organització avisa a més que, el fet d’inscriure’s al Circuit, no eximeix als corredors d’apuntar-se a cada una de les proves en que vulguen participar.

I la primera de les cites, serà este dissabte en Genovés amb la 5ª Volta a Peu Festes de Sant Pasqual, en la que ja hi han 767 inscrits. La convocatòria s’inclou dins la programació de les festes en honor al sant, que es viuen al municipi estos dies.

El regidor d’esports de Xàtiva, Jorge Herrero, va voler agrair a tots els colaboradors, organitzadors, patrocinadors i participants el seu suport incondicional, ja que entre tots ells fan possible que el Circuit de Carreres Populars de la Costera i la Canal siga una realitat. Com no, també va agrair als ajuntaments i clubs esportius la feina que porten a terme per a formar part d’esta iniciativa intercomarcal que ja està consolidant-se com a un referent dins el món de l’atletisme.

folleto

REGLAMENT:
carreres-populars-1
carreres-populars2
carreres-populars-3
carreres-populars-4