El DKV Joventut guanya la final al CB Cornellà en el millor partit de minibàsquet vist al Genovés

genoves_penya1
El tercer lloc va ser per al Meridiano Alacant davant el Estudiantes.

La Penya va disputar la final del VIII Torneig Nacional Aleví de Minibàsquet davant el C.B. Cornellà després de que tots dos quedaren com a primers dels seus respectius grups. El Joventut en la jornada del dissabte es va imposar al C.B. Genovés i a l’Estudiantes de Madrid i el Cornellà va fer el mateix davant el Meridiano Alacant i el València B.C.
Era la final esperada ja que tots dos quedaren com a campions a Catalunya, i sense buscar-ho el torneig del Genovés definiria de manera oficiosa qui seria el campió. Com deia l’entrenador del Cornellà Jonathan Vicente “ a Catalunya aquest any han hi hagut dos campions, nosaltres i La Penya. La Federació Catalana creà dos grups i tots dos quedàrem com a campions dels nostres grups la setmana passada, per tant és una manera d’enfrontar-nos i definir qui guanya”. D’aquesta manera, al Pavelló del Genovés s’ha disputat una autèntica final del campionat de Catalunya en Minibàsquet. I tant si cap, perque la final que van disputar tots dos va ser un autèntic espectacle. Són vuit tornejos de minibàsquet els que ha organitzat el C.B. Genovés i aquesta ha sigut una de les millors finals que mai s’han vist al Genovés. Partit molt igualat, amb un ritme molt ràpid, amb alternàncies en el marcador i que fins el darrer periode no es va decidir. “La Penya s’ha emportat el torneig, per la final ha estat un autèntic espectacle, qualsevol dels dos equips han jugat un partit mereixedor de quedar com a campions” es deisa des del C.B. Genovés. El resultat final va ser de 72-57 per al DKV Joventut de Badalona que d’aquesta manera torna a guanyar el Torneig del Genovés. A banda, Bernat Arellano, base del Joventut es va emportar el trofeu com a millor jugador del Campionat.
Meridiano Alacant, Estudiantes Madrid, València B.C. i C.B. Genovés completen la classificació en aquest torneig.
Des del C.B. Genovés es vol agrair a totes les persones que han fet possible el que aquest torneig haja estat una realitat, a totes aquelles persones que amb el seu suport fan possible any rere any aquesta aventura, en la que alfinal els autèntics beneficiats són els propis xiquets i xiquetes del C.B. Genovés.