El dia del Cant de Vicent


Toni Martínez i Rafa Suñer:
Benvolguts amics i companys: enguany, com vàrem fer l’any passat, volem celebrar el dia del nostre poeta nacional Vicent Andrés Estellés, que va nàixer a Burjassot un 4 de setembre. És per això que La Bicicleta Teatre i B-612 volen organitzar un sopar popular el dia 3 de setembre, dissabte, en el pati del col·legi Attilio Bruschetti que començarà a les 22 hores. (A les 12 de la nit ja serà el dia 4)

Convençuts de compartir amb vosaltres les motivacions que ens animen a muntar aquest encontre al voltant de la seua obra i figura, us invitem a assistir-hi i a que feu la major difusió possible de l’acte, especialment les associacions culturals, els relacionats amb els mitjans de comunicació i les agrupacions diverses, incloses en aquest heterogeni llistat.

Per a l’espectacle que acompanyarà el sopar contem amb l’actuació de, entre altres cantants, Pep Gimeno Botifarra, Lola la de la Torre, Neus Gil; intervindran, entre altres, l’actor Elies Barberà, l’escriptor Toni Cucarella, el poeta Toni Espí; hi prendrà part l’Escola de Danses de Xàtiva… Assistirem en definitiva a un vetllada festiva i cultural on la música, la cançó, el ball, la poesia, honoraran al poeta Vicent Andrés Estellés.

El més d’agost i el baixó després de la Fira dificulten i molt la logística d’un acte com aquest, però amb l’esperit de col·laboració que ens caracteritza ho traurem a bon port. És per això que necessitem saber els poemes que voleu llegir, per no repetir-ne i ordenar la seua lectura, el que voleu cantar o ballar, per cobrir les necessitats tècniques d’espai en l’escenari, llum i so. Hom podrà actuar en nom propi o en el de les associacions i entitats que represente, i serà el regidor qui determinarà el ordre i ajustarà la duració de les actuacions.

Com que és fonamental saber aproximadament la gent que serem, us preguem que el més aviat possible ens feu arribar la vostra confirmació d’assistència. I si esteu inclosos en l’apartat anterior què penseu fer i què necessiteu.

El sopar popular inclou entrepà, beguda i «taula» amb la picadeta corresponent… i el tiquet costa 12 euros

Les reserves es poden fer fins el 31 d’agost al telèfon 657139481 i també mitjançant l’e-mail eldiadevicentaxativa@gmail.com