El concurs fotogràfic “Bocairent i el seu entorn” arriba a la 17a edició

picture-18El certamen, convocat per la regidoria de Turisme, reparteix 1.700 euros en premis
“Bocairent i el seu entorn” és el lema del concurs fotogràfic que la regidoria de Turisme convoca anualment des de fa 17 anys “per a aquells que es dediquen a captar la bellesa de la nostra localitat”, segons la seua titular, Noèlia Vañó, per a qui “els participants sempre acaben sorprenent-nos amb uns punts de vista i una sensibilitat continuadament en progrés”. Així, fins el pròxim 25 de juliol, es podran presentar a l’Oficina de Turisme els treballs essent l’únic requisit que estiguen relacionats amb qualsevol aspecte de la vida de la població com ara els monuments, les activitats esportives, els costums o la gastronomia.
En total, el certamen repartirà 1.700 euros en premis. L’autor de la millor obra en cada modalitat –blanc i negre, i color– s’emportarà 400 euros, mentre que els segons classificats en rebran 300. Finalment, s’estableixen dos accèssits per als participants locals guardonats amb 200 i 100 euros, respectivament.
Palmarés 2009
1r premi color > Albert Doménech > Lema: Pas de l’hort 2009 > Títol: Gent del poble 2
2n premi color > Antonio B. Castelló > Lema: Digital > Títol: 4 de febrer
1r premi blanc i negre > Juan Sanz Ferre > Lema: Adagio > Títol: Boires a Mariola
2n premi blanc i negre > Vicent Javier Esquembre > Lema: Polvorilla > Títol: Suavos
Accèssit millor obra de participant local 1r premi > José Antonio Bernat > Lema: Escriboconlacabeza > Títol: Bous en Bocairent
Accèssit millor obra de participant local 2n premi > Antonio Sánchez > Lema: Cedro > Títol: Arc
Bases

El concurso fotográfico “Bocairent y su entorno” llega a la 17ª edición

El certamen, convocado por la Concejalía de turismo, reparte 1.700 euros en premios
“Bocairent y su entorno” es el lema del concurso fotográfico que la Concejalía de turismo convoca anualmente desde hace 17 años “para aquellos que se dedican a captar la belleza de nuestra localidad”, según su titular, Noèlia Vañó, para quién “los participantes siempre terminan sorprendiéndonos con unos puntos de vista y una sensibilidad continuamente en progreso”. Así, hasta el próximo 25 de julio, se podrán presentar en la Oficina de turismo los trabajos siendo el único requisito que estén relacionados con cualquier aspecto de la vida de la población como los monumentos, las actividades deportivas, las costumbres o la gastronomía.
En total, el certamen repartirá 1.700 euros en premios. El autor de la mejor obra en cada modalidad –blanco y negro, y color– se llevará 400 euros, mientras que los segundos clasificados recibirán 300. Finalmente, se establecen dos accésits para los participantes locales recompensados con 200 y 100 euros, respectivamente.
Palmarés 2009
1º premio color > Albert Doménech > Lema: Pas de l’hort 2009 > Título: Gente del pueblo 2
2º premio color > Antonio B. Castelló > Lema: Digital > Título: 4 de febrero
1º premio blanco y negro > Juan Sanz > Lema: Adagio > Título: Nieblas en Mariola
2º premio blanco y negro > Vicent Javier Esquembre > Lema: Polvorilla > Título: Zuavos
Accésit mejor obra de participante local 1º premio > José Antonio Bernat > Lema: Escriboconlacabeza > Título: Toros en Bocairent
Accésit mejor obra de participante local 2º premio > Antonio Sáchez > Lema: Cedro > Título: Arco
Bases