El col·lectiu d’Esquerra Unida Xàtiva celebra al carrer, l’èxit en les eleccions

Aquest divendres a les 22 hores, en el Carrer Sant Francesc, el col·lectiu celebra un sopar

El col·lectiu d’Esquerra Unida celebra l’èxit dels resultats electorals que els converteixen en la segona força més votada en la ciutat . I ho farà de la mateixa forma que ha realitzat la campanya: al carrer, al costat de la gent.

El col·lectiu considera que el nombre de regidors s’ha vist incrementat de forma considerable ( de 2 a 5) gràcies al treball realitzat amb constancia durant tota la legislatura anterior, sense improvisacions d’última hora, però també per una campanya en la qual s’ha sabut transmetre energia, positivitat i il·lusió per portar el canvi a Xàtiva i en la qual han col·laborat moltes persones, de forma absolutament desinteressada amb el seu esforç i el seu temps.

Un missatge que a la vista dels resultats ha sigut molt bé rebut per la ciutadania i que col·loca als regidors i regidores d’Esquerra Unida Xàtiva en una situació immillorable per a fer realitat les seues propostes des del convenciment que són útils per a fer renàixer a la ciutat i obrir un temps nou.

Per açò, aquest divendres a les 22 hores, en el Carrer Sant Francesc, 27 ,el col·lectiu convoca a sopar amb entrepà, per a celebrar els resultats però també per a reafirmar el seu compromís de proximitat amb la gent i esforç permanent per a millorar la ciutat, en un acte al que es convida a participar a tots els que vulguen participar de la nostra alegria i contribuir al que anem a fer des d’ara.