El Club Bàdminton Xàtiva venç 4-3 al Eivissa BC

Luis Siles

Marcos Peñalver subcampió en la Prova del Circuit Nacional Sub-19 d’Estella

Dissabte passat dia 27, el Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- es va enfrontar en la 6a Jornada de la Lliga Nacional de Clubs Divisió d’Honor al Eivissa BC., un dels directes rivals del grup A en el que competix el club xativí. L’encontre no va defraudar el públic assistent, de gran intensitat en moments i espectacularitat en altres, va comptar amb el debut en la lliga del xativí Sub-19 David Siles germà del també integrant de l’equip Luís Siles.

En el dobles mixtos Ana Ferrer / Javier Cardós queien en dos sets 20/22 i 15/21 davant de Silvia Riera / Pablo Abian. En el dobles masculí Luís Siles / Javier Cardós vencien en dos sets a Iván Gallardo / Javier Abian per 21/14 i 21/18. En el dobles femení Inma Aparicio / Sandra Chirlaque vencien 21/0 i 21/0 al no disputar-se per lesió el partit ant Silvia Redondo / Refile Tvile.

En l’individual femení dos, Ana Ferrer vencia a Silvia Riera en un disputat partit a dos sets per 21/15 i 21/16, i en l’individual masculí dos Luís Siles queia en dos sets davant de Pablo Abian per 12/21 i 16/21.
Amb el parcial de 3-2 en l’encontre, i tot per decidir, es van iniciar els individuals un tant femení com masculí. Sandra Chirlaque vencia en dos sets a Silvia Redondo, per 21/14 i 21/5 amb el que ja es va aconseguir el punt de la victòria; per la seua banda en individual masculí un el jove xativí Sub-19 David Siles, que feia el seu debut en la Divisió d’Honor, queia en dos sets davant de Javier Abian per 12/21 – 4/21. Amb estos resultats l’encontre finalitzava amb una ajustada victòria de l’equip xativí per 4-3, que millora la seua classificació en el grup A en la que en este moment ocupa la quarta posició.

El jugador del Club Bàdminton Xàtiva –València, Terra i Mar- Marco Peñalver va tindre una excel•lent actuació en la Prova del Circuit Nacional Sub-19 diputada a Estella entre els dies 27 i 28 de novembre. Es va proclamar subcampió en individual masculí al perdre en la final a tres sets davant de Víctor Arraíza per 14/21 – 21/19 i 19/21; en doble masculí fent parella amb el també company de club Andrés Climent van ser tercers després de caure en semifinals per 8/21 – 21/17 i 18/21 davant d’Enrique Fernández / Carlos Fraile, que al final van ser els campions de la modalitat.

L’agenda esportiva per a este pròxim cap de setmana inclou dos jornades autonòmiques que es disputaren en el Complex Esportiu La Petxina de València. La primera el dissabte dia 4 en la que disputarà la 2a Jornada dels “XXIX Jocs Escolar de la Comunitat Valenciana”, en la categoria Cadet, en les modalitats de dobles i mixtos; al mateix temps tindrà lloc la primera concentració autonòmica dels grups de seleccionats de les categories Cadet i Aleví, des de les 9:30 h. La segona jornada autonòmica es disputarà el diumenge dia 5 també en La Petxina, en ella els veterans disputaran la 2a Jornada en la modalitat de dobles i mixtos que es presenta molt interessant de cara a les classificacions finals.