El Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- va commemorar el seu 25 Aniversari en el sopar anual del club

cena-1
En la 4a Jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor el club xativí es desplaçarà a Torrejón d’Ardoz on s’enfrontarà al C.B. Torrejón Saglas Paracuellos

El Club Bàdminton -València, Terra i Mar- que complix els seus 25 anys d’existència, va commemorar esta efemèride el divendres passat 16 d’octubre en el sopar anual que el club va realitzar en els Salons Palasiet a les 22:00 h.; a ella van assistir Vicente Caballero introductor del bàdminton a Xàtiva, Emilia Argente anterior presidenta, Jorge Herrero Regidor d’Esports i Hisenda en l’Ajuntament de Xàtiva, Vicente Ferrer membre de l’actual junta directiva del club i President de la Federació Valenciana de Bàdminton, Juan Vera actual president del club, la resta de la junta directiva, socis i aficionat al bàdminton.
Vicente Ferrer va recordar el naixement del club xativí, les/els presidentes/és que el club ha tingut, els jugadors formats en el club de rellevància nacional i els èxits més importants del club en estos 25 anys d’existència. Juan Vera va centrar la seua intervenció en el present del club, incorporació de nous jugadors i socis del club, les dificultats de mantindre a un equip en la Lliga Nacional Divisió d’Honor amb jugadors de la cantera en el panorama actual del bàdminton a nivell nacional i va presentar als components titulars de la Divisió d’Honor. Les tècniques Emilia Argente i Ana Ferrer van presentar als components de les distintes seccions del club Sub-13, Sub-15, Sub 17, Sub-19, absoluts i veterans. Es va agrair el suport dels patrocinadors i col·laboradors del club en estos anys d’existència, així com de les institucions, Ajuntament de Xàtiva, Consellería de Cultura, Educació i Esport, i la Diputació de València, actual patrocinador del club. Es va acompanyar el sopar amb seqüències de partits i imatges de bàdminton, es va presentar i va visualitzar un recopilatori fotogràfic realitzat per Javier Alcazar on s’arreplega part de la història del club, i va finalitzar amb un karaoke on els més jóvens van fer gala dels seus dots interpretatius.
cena-2
Diumenge passat dia 18, es va disputar en el Pavelló Municipal de Manises la 1a Jornada del Rànquing Autonòmic de Veterans, en la modalitat d’individuals. Van estar presents 34 jugadors i 9 jugadores, que com sempre van donar una lliçó de punt d’honor en la pista. Pel que fa a la participació xativina cal destacar en individual masculí el primer lloc de Santiago Sancho en el grup 2 i Vicente Ferrer en el grup 4, així com també el primer lloc de Francisco Rivas en el grup 1 de la categoria B. En súper-veterans Carlos Martínez es classificava també en primer lloc.
Dissabte que ve 24 d’octubre el Club Bàdminton Xàtiva –València, Terra i Mar- es desplaçarà a Torrejón d’Ardoz on s’enfrontarà en la 4a Jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor al C.B. Torrejón Saglas Paracolls, l’equip xativí té un difícil encontre al ser este un dels equips més potents del grup B encara que es desplaça amb la decisió d’arrancar algun punt que pot ser siguen decisius en la classificació final.