El Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- comença la pretemporada

pretemporada

Competirà per merits propis en la Lliga Nacional Divisió d’Honor, després de la seua classificació com 5é d’Espanya en la passada temporada.

Després d’una brillant temporada en què es va aconseguir classificar-se quint en la Lliga Nacional Divisió d’Honor -a pesar de les baixes patides per l’equip-, mantindre classificat un equip en la Primera Divisió Nacional i amb molts títols individuals, autonòmics i nacionals; es va iniciar dilluns passat 24 la pretemporada 2009/2010.

En sessions de matí i vesprada, i fins al dia 10 de setembre, treballaran els jugadors del Club sota la direcció d’Ana Ferrer i Emilia Argente, entrenadores del club, a fi d’aconseguir posar-se a punt físicament i tècnicament i ja amb la vista posada en el començament de la Lliga Nacional de Club -Divisió d’Honor-, que s’inicia en casa el dia 12 de setembre enfront del Club Bàdminton Benalmádena.

La pretemporada es desenvoluparà de dilluns a dissabte pels matins en el Pavelló Francisco Ballester i a les vesprades en el pavelló, seu habitual del club, en horari de 09:00 a 11:30 h. i de 17:00 a 19:30 h respectivament.

Després d’este parèntesi estival jugadors de totes les categories i alguns alumnes de l’escola municipal de bàdminton, han iniciat els primers exercicis tant físics com tècnics per a preparar esta pròxima temporada, així mateix en el Centre de Tecnificació d’Alacant també han iniciat la seua preparació els jugadors pertanyents al Club Bàdminton Xàtiva: Sandra Chirlaque, ja recuperada de la lesió que li va mantindre apartada de la competició quasi tota la temporada passada; Jorge Cardós i David Siles.

Tots els integrants del Club mostren el seu entusiasme per l’inici de la nova temporada en què intentaren repetir si és possible, els excel·lents resultats de la passada.

El club xativí a pesar d’haver mantingut classificat l’equip que competia en la Primera Divisió Nacional, no l’ha inscrit en la competició per les dificultats tant organitzatives com econòmiques que per al club suposava el manteniment de dos equips en competició al mas alt nivell; és per això que es va prendre la decisió de centrar tots els esforços en la Lliga Nacional de Clubs -Divisió d’Honor- on competirà amb els jugadors formats en el propi club.