El Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- cau a Eivissa front C.B. Pitius per 4-3

cbx2009-2010-antonio-olmedoFoto feta per Javier Alcazar de Antonio Olmedo en joc
El Club Xativí, en la 3a Jornada de la Lliga Nacional de Clubs Divisió d’Honor, s’enfrontarà dissabte que ve a Xàtiva, al C.B. IES. L’Orde de Huelva.

Dissabte passat 26 de setembre a les 10:00 h., el Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- va disputar a Eivissa la 2a Jornada de la Lliga Nacional de Clubs Divisió d’Honor, en el seu enfrontament davant d’al C.B. Pitius queia pel resultat final de 4-3.
L’expedició va estar integrada per Inma Aparicio, Sandra Chirlaque, Javier Cardós, Antonio Olmedo i Jorge Alcazar tots ells sota la direcció tècnica de la també jugadora Ana Ferrer. Es van disputar en l’encontre els set partits corresponents a les modalitats d’individual masculí un i dos, individual femení un i dos, dobles masculí, dobles femení i dobles mixtos. El Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- no es va poder fer amb l’encontre que no es va decidir fins al final per l’ajustat resultat de 4-3.
No va començar bé l’encontre per al club xativí, en el doble mixt Inma Aparicio / Javier Cardós, perdien en dos sets per 21-18 / 21-8 davant de Carolina Chan / Alejandro Villar.
En el dobles masculí, Javier Cardós / Jorge Alcazar també queien en dos sets davant d’Alejandro Villar / Vicent Martínez per 21-15 / 21-11. La reacció va vindre amb el doble femení on Ana Ferrer / Inma Aparicio derrotaven amb claredat en dos sets a Carmen Chan / Paula Tur per 16-21 / 15-21.
En individual femení un, Ana Ferrer vencia amb claredat en dos sets a Esther Giménez per 8-21 / 3-21, i Sandra Chirlaque en individual femení dos, s’imposava en un partit vibrant a dos sets a Carolina Chan per 15-21 / 18-21.
En individual masculí dos, Jorge Alcazar queia davant de Javier Tur en un partit a dos sets per 21-16 / 21-5 i Antonio Olmedo, en individual masculí un, queia també a dos sets davant de Vicent Martínez per 21-13 / 21-12; amb això s’escapava l’encontre per al club xativí.
En l’agenda esportiva d’este pròxim cap de setmana cal destacar:
Dissabte que ve dia 3 d’octubre es disputarà a Xàtiva la 3a Jornada de la Lliga Nacional de Clubs -Divisió d’Honor-, en ella el Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- s’enfrontarà, a les 10 del matí en el Pavelló Municipal (carretera d’Alzira), al C.B. IES. L’Orde de Huelva.
El diumenge dia 4 d’octubre, a les 9´30 també en el Pavelló Municipal (carretera d’Alzira), donaran començament les competicions Autonòmiques, amb la disputa de la 1a Jornada del Rànquing Absolut, a què s’espera acudisquen les millors raquetes de la Comunitat i com en anteriors edicions els millors jugadors de Múrcia i Albacete.