El Club Bàdminton Xàtiva es desplaça a Málaga per enfrontar-se al C.B. Benalmádena

Ana FerrerEn individual masculí, Raúl Martínez Campió Autonòmic de la Categoria Infantil dels XXIX Jocs Esportius Escolars

Dissabte passat dia 5, es va disputar en el Pavelló Municipal de Teulada la 4a i última Jornada dels XXIX Jocs Esportius Escolars del Rànquing Autonòmic de la Categoria Infantil en les modalitats de dobles i mixtos en la que van participar 25 parelles de dobles masculins i dobles mixtos i 11 parelles de dobles femenins que van lluitar fins al límit de les seues forces a la recerca dels punts que donarien la classificació final del Rànquing Autonòmic.

En el dobles masculí es van conformar sis grups, en el grup B es van classificar en segon lloc Joseph Gadea / Michael Llorens; en el grup C es van classificar en primer lloc Alex Granero / Fede Granero; en el grup D van ser segons Francisco Cabrerizo / Pau Sáez, i en el grup E van ser primers Guillem Clar / Alex Abellán. En el dobles femení es van fer dos grups, en el grup B van ser campiones Nerea Alventosa / Sandra Climent. Finalment en el dobles mixtos es van conformar sis grups i es proclamaven campions en el grup E, Nerea Alventosa / Alex Abellán.

Després d’una dura jornada, en la classificació final del Rànquing Autonòmic Infantil, Raúl Martínez es proclamava campió en individual masculí.

Finalitzada la competició, l’Il·lm Sr. Alcalde Teulada D. Antoni Joan Bertomeu Valles i el President de la Federació, D. Vicente Ferrer, van fer entrega dels trofeus.

En Mocejón (Toledo), es va disputar entre els dies 5 i 6 la Prova del Circuit Nacional Sub-13 i Sub-17, dels esportistes de la Comunitat desplaçats només Cristian Vera, aconseguia ficar-se en quadro després de guanyar dos encontres i perdia en octaus de final. En dobles masculí, la parella Cristian Vera / David Cervelló, perdien molt ajustats en grups els seus dos encontres. En dobles mixtos, Bárbara Salinas / David Cervelló guanyaven un encontre i perdien a tres sets el passe a quadro. Finalment Anna Feliu / Bárbara Salinas, no van aconseguir ficar-se en quadro al perdre els seus encontres molt ajustats i a tres sets, enfront de les parelles que després van disputar la final.

Per la seua banda, els veterans participant en l’Internacional d’Alhaurín de la Torre van obtindre bons resultats, Julio Martín / Vicente Ferrer es van proclamar Campions en dobles masculins; i la parella integrada per Esther Forneli / Vicente Ferrer, del Club Sant Ferran / C.B. Xàtiva, van ser finalment tercers en el doble mixt
L’agenda esportiva per al pròxim cap de setmana inclou la disputa dissabte que ve dia 12 a Manises de l’última jornada, en la modalitat de dobles i mixtos, del Rànquing Autonòmic de la categoria Cadet corresponent als XXIX Jocs Esportius Escolars; en la mateixa jornada es desenvoluparà la concentració de Cadet i Aleví convocada en la que estaran presents jóvens jugadors xativins. També el dia 12 es disputara la 2a Jornada Provincial dels XXIX Jocs Esportius Escolars en la Categoria Aleví en les modalitats de dobles i mixtos, en la província de València es disputarà en el Pavelló del Col·legi Ramiro Jover de València.

Finalment el mateix dia 12 es disputarà un partit decisiu per al club xativí en la seua lluita per la permanència en la Lliga Nacional de Clubs Divisió d’Honor, després de la victòria obtinguda 4-3 en el partit disputat el passat 29 de gener a Xàtiva, una victòria en el seu partit de tornada li asseguraria la permanència en esta i amb això donaria per finalitzat la seua competició en la present temporada. A les 17:00 el Club Bàdminton Xàtiva –València, Terra i Mar- s’enfrontarà en el Poliesportiu Arroyo de la Mel de Benalmádena al club malagueny.