El Centre Ocupacional La Costera organitza una xerrada sobre hàbits alimentaris

Van assistir usuaris del centre ocupacional, monitors i familiars, entre altres col·lectius

El Centre Ocupacional La Costera- Aspromivise va celebrar dimecres una xerrada informativa sobre hàbits alimentaris i saludables al saló d’actes del IES Dr Simarro de Xàtiva. L’objectiu de la xerrada era informar els usuaris i els seus familiars sobre els hàbits bàsics d’alimentació. Per això es va comptar amb la ponent Eva Mallea, Dimplomada en Infermeria i Màster en Educació per a la Salut i amb molta experiència en pedagogia nutricional.

A la xerrada assistiren al voltant de 120 persones entre usuaris del mateix centre ocupacional, monitors i familiars. A més dels centres ocupacionals com el de Silla, Espurna de Gandia i el de Sueca. La valoració per part del centre ocupacional va ser molt positiva a causa de l’elevada participació dels mateixos usuaris. A més, s’ha de destacar la senzillesa i professionalitat de la ponent a l’hora de donar desposta a les inquietuds i dubtes dels assistents.

La directora del Centre, Amor Amorós, destacava la seva «satisfacció» per l’èxit de la iniciativa. “Per a nosaltres és important fer activitats de formació en les que participen els nostres usuaris, a més dels familiars i monitors del centre. A més Eva Mallea ha demostrat la seva professionalitat i la seua qualitat humana que al final ha repercutit en què tots ens sentim satisfets per aquesta iniciativa. Agrair a Eva la seua predisposició i a l’EIS Dr. Simarro per les facilitats i nivell d’implicació que sempre mostren al nostre col·lectiu. Actes com aquestos en el que ens mostrem en altres grups de la societat és un punt endavant en la integració de qualsevol col·lectiu”, va remarcar Amorós.