El Centre Ocupacional La Costera entrenarà amb la selecció espanyola de hoquei

Demà dijous els jugadors de hoquei del centre ocupacional i la selecció espanyola compartiran pista a les instal·lacions del Poliesportiu Carmen Beteró de València

El grup de Hoquei del Centre Ocupacional de Xàtiva viurà demà dijous una jornada especial. La Selecció Espanyola Femenina de Hoquei, després de confirmar-se la seua classificació per als propers Jocs Olímpics de Rio de Janeiro es concentra a València per tal de preparar aquesta fita esportiva. Dins del programa “Hoquei Especial” que la Federació Valenciana de Hoquei està portant a terme i en el que participa un grup d’usuaris del Centre Ocupacional La Costera de Xàtiva, una de les activitats d’aquest mes de gener és una jornada amb els components de la selecció espanyola. El mateix dijous, les jugadores de la selecció i els jugadors de Xàtiva compartiran pista en un entrenament conjunt, on despres de rebre una xerrada per part del seleccionador espanyol i les jugadores realitzaran uns exercicis pràctics en pista.

Una bona oportunitat per als usuaris de La Costera de jugar amb l’èlit del Hoquei femení. Després de diversos mesos formant part del programa “Hoquei Especial”, el dijous es viurà una jornada festiva on els jugadors de Xàtiva podran compartir pista amb les millors jugadores nacionals que estaran preparant la millor fita esportiva que a dia d’avuí es pot viure, uns Jocs Olímpcs.