El CB Genovés presenta el 8é Torneig Nacional Aleví de Minibàsquet

alevi-09-10

DKV Joventut, València B.C., Estudiantes Madrid, C.B. Cornellà, C.B. Gran Canària i C.B. Genovés disputaran aquest torneig el 25, 26 i 27 de juny.

Els propers 25, 26 i 27 de juny, al Pavelló Municipal del Genovés el C.B. Genovés junt a l’Escola de Bàsquet del mateix club oferiran, de nou, un altre torneig de bàsquet amb els millors equips alevins de tot l’estat. Una nova edició que ja compta amb 8 tornejos d’aquesta categoria i 7 del que organitzen pel mes de febrer-març en categoria cadet. No és fàcil portar a terme esdeveniments com aquestos, i més en els temps en els que ens trobem, però el C.B. Genovés no vol deixar d’oferir aquestes competicions als jugadors del seu club. Per aquestos campionats alevins han passat equips com C.B. Saragossa, Akasvayu Girona, Easo Sant Sebastià, Joventut de Badalona, Real Madrid, Ros Casares, Unelco Tnerife,Barreirense de Portugal, Pamesa València, C.B. Cornellà, Estudiantes de Madrid, C.B. Llíria, Gandia Bàsquet, C.B. Alginet i el propi C.B. Genovés.
Aquesta nova edició que conformarà el VIII Torneig Nacional Aleví de Minibàsquet del Genovés comptarà amb la participació dels equips del València B.C., DKV Joventut de Badalona, Estudiantes Madrid, C.B. Cornellà i per primera vegada el C.B. Gran Canària, que junt al propi C.B. Genovés disputaran un campionat que proporcionarà una bona oportunitat per veure de nou, i al Genovés, el millor bàsquet de la categoria. La presentació del mateix es farà el proper divendres 25 de juny al Museu de la Pilota i les competicions seran durant tot el dissabte del dia següent on es definiran els creuaments finals per a que es disputen el diumenge 27, on la final està prevista que a les 12.00 h.
La propia organitació es mostrava molt satisfeta de poder oferir una nova edició d’aquest torneig ja que “malgrat les dificultats en que ens hem trobat, no hem deixat d’esforçar-nos per poder estar parlant duna nova eidició i una vegada més amb els millors equips de la categoria. No ha estat gens fàcil configurar el cartell del torneig, degut al calendari cada cop més apretat que proposen totes les federacions. No obstant, Joventut, Estudiantes, València, Gran Canària, C.B. Cornellà, són dels millors equips alevins que ens podem trobar i ara els podrem veure en el nostre pavelló. Les edicions anteriors ens confirmen que aquest tipus de campionats són una festa del bàsquet i així ho volem mostrar, per això convidem a tots els que estimen el bàsquet i l’esport en general a que passen per el pavelló el darrer cap de setmana de juny”.
D’aquesta manera, i un altre any, el C.B. Genovés i l’Escola de Bàsquet continuen en la promoció del bàsquet entre els més menuts