El C.B. Benigànim es derrotat a Onil sense «baixar els braços»

C.B. BenigànimDissabte passat va concloure la primera volta de la competició per al sènior i ho va fer amb derrota (99-75) davant un magnífic C.D. Onil

El Benigànim es presentà en Onil amb les conegudes baixes de Dani, Juanfe i Santana però també amb la baixa d’última hora de Marc Castelló. Així donç només 8 jugadors, molt pocs per a fer front a un equip en forma, jove i amb les idees ben clares.

La pressió en tota la pista del conjunt colivenc fou l’estratègia clau de l’encontre que permití als locals aconseguir importants parcials al seu favor que decantaren prompte el partit en contra del C.B. Benigànim. D’aquesta manera un 17-2 en el primer quart deixava ben a les clares que el partit seria molt complicat. A més a més, els homes de Ximo anaven «carregant-se» molt prompte de faltes personals i això obligaria més endavant a defendre sense tanta contundència. Al final del primer quart 31-15 per al C.D. Onil.

Durant el segon quart, el Benigànim tractà de defendre més fort i intentà traure’s la pressió de damunt però continuaven els problemes i els locals demostraven la seua superioritat física arribant a tots els balons i amb excelents balanços defensius. Tots els jugadors «grocs i negres» atacaven i defenien junts i podien fer-ho en diferents posicions: els bases podien jugar de pívots i aquestos eren capaços de córrer la pista en ràpides transicions. Al descans un clar 54-33.

Després del descans, un altre parcial en contra d’11-0 distanciava més en cara en el marcador als colivencs dels beniganins i s’arribà al minut 7 de l’últim quart amb el marcador de 99-62. A partir d’aquest instant, l’ansietat local per anotar i arribar a les tres xifres per una banda, i les ganes del Benigànim per retallar distàncies, propiciaren un magnífic parcial favorable de 0-13. El conjunt local es quedà sense anotar i al final el marcador conegut: 99-75.

Desde ací volem donar les felicitacions a l’equip perquè no és fàcil aconseguir un parcial tan positiu quan ja saps que vas a perdre el partit.

Destaquem a Juan Gomar, ja que el base beniganí és l’únic jugador que ha disputat tots els partits de la primera volta en el conjunt sènior, també cal resaltar a David Llario, que a poc a poc va agafant forma (11 pts i 3/4 en tirs lliures) i, com no, el gran partit de Paco Granchel, que amb els seus números (20 pts, 2/4, 2 FP), fou el jugador «gantxut» amb més valoració i confirma el seu gran estat de forma.

Estadístiques:

Cristian: 3 pts, 1/1, 5 FP; Juan: 8 pts, 4/6, 5 FP; Matt: 11 pts, 3 triples, 1 FP; Miguel: 11 pts, 1/2, 4 FP; Llaganya: 8 pts, 4 FP; M. Angel: 3 pts, 1/2, 3 FP; Paco: 20 pts, 2/4, 2 FP: David: 11 pts. 3/4, 4 FP. (Estadístiques extretes de l’acta oficial de l’encontre).