El cap de setmana es presenta intens per al Centre Cultural Caixa Ontinyent

Dos exposicions, un festival de micrometratges, dos conferéncies i dos jornades de treball. En totes les activitats, l’accés és lliure i gratuït.

Hui, Jornada sobre vigència de l’estat de benestar i conferència sobre el futur de la química.

El cap de setmana es presenta intens per al Centre Cultural Caixa Ontinyent, que acull diversos actes.

Durant hui i demà, entre les 9,00 i les 14,00 hores, tindran lloc dos Jornades de Treball organitzades per la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Ontinyent respecte de la vigència de l’estat de benestar, en la que participaran com a ponents membres de diferents associacions locals, sindicats i representants de servicis socials de l’Ajuntament d’Ontinyent. L’accés és lliure prèvia inscripció en el mateix Centre.

Esta mateixa vesprada, a les 19,00 hores, i dins dels cicles formatius d’UNIMAJORS, baix l’organització de la Universitat de València, tindrà lloc la conferència “La química i el seu futur”, a càrrec de la professora Pilar Campins, del Departament de Química Analítica de la Facultat de Química de la Universitat de València. L’accés és lliure i gratuït.

“25 anys ocupats”mostrarà l’evolució del Centre Ocupacional d’Ontinyent, i continua el “II Saló de la tardor” amb obres de Font d’Art.

El divendres 26 d’octubre, a les 19,00 hores, s’inaugurarà l’exposició “25 anys ocupats” realitzada pel Centre Ocupacional d’Ontinyent “José Antonio Bodoque”, com a testimoni a l’evolució del centre i de les seues activitats des de la seua implantació en 1987. La mostra s’ubicarà en la planta baixa del Centre Cultural i podrà visitar-se fins al pròxim 22 de novembre.

D’altra banda, continua, fins al pròxim 4 de novembre, el “II Saló de la tardor”, una mostra multidisciplinària organitzada per Font d’Art d’Ontinyent, composta per 29 obres de 29 autors diferents, creades amb tècniques variades i temàtica lliure, que alberga el Centre en la seua sala principal des del passat 5 d’octubre.

Emmarcat en esta exposició, este divendres dia 26, a les 20:00 hores, se celebrarà un col·loqui entre els membres de Font d’Art, que dissertaran sobre determinats continguts artístics, tècnics i temàtics que els han portat a crear la seua obra.

En totes les activitats, l’accés és lliure i gratuït.

“Smash Microcinema”, un festival de micrometratges amb nom propi

El Centre Cultural Caixa Ontinyent també acollirà, este dissabte dia 27, a les 19,30 hores el festival del concurs de micrometratges “Smash Microcinema”, primer que s’organitza en esta ciutat, i amb una orientació i contingut realment peculiars. En el festival, que compta amb Caixa Ontinyent com a patrocinador principal, participen 20 curts, amb més de 100 persones i/o personatges, i han sigut rodats tots ells a Ontinyent baix temàtica lliure però amb un pintallavis com a element o motiu comú, i amb una duració màxima de dos minuts. En l’acte es projectaran tots els curts presentats i es faran públics i entregaran tres premis i dos mencions. L’accés a este acte també és públic, lliure i gratuït.

Dinamisme i versatilitat de Centre

La quantitat i intensitat d’activitats del Centre Cultural Caixa Ontinyent mostra el seu gran dinamisme i la seua versatilitat, ja que acull simultàniament diferents activitats de diversa tipologia. Al llarg del 2012, el Centre ha acollit ja 166 activitats entre conferències, xarrades, exposicions, projeccions, concerts, cursos de formació, tallers, jornades de treball, etcètera, en els que han participat 58 col·lectius i als que han assistit 14.335 persones.