Els socialistes de Jorge Rodríguez inicien una campanya «decisiva» per seguir transformant la ciutat

El candidat del PSPV a Ontinyent destaca que «és el moment de decidir si es vol seguir avançant o tornar al passat que representa el PP»

La candidatura de Jorge Rodríguez va iniciar anit una campanya «decisiva«, en la que baix el lema «Ontinyent ens unix» demanaran el vot per seguir transformant la ciutat.

El candidat, arropat per desenes de militants i simpatitzants socialistes, mostrava la seua satisfacció per la bona acollida que ha tingut la precampanya del seu partit i el massiu suport que està rebent en tots els actes organitzats fins ara, assenyalava que «després de quatre anys de treball i d’encarrilar aquest tren fora de la via que era l’Ajuntament, tenim l’oportunitat de que la ciutadania ens done un suport suficient que ens permeta iniciar nous projectes per a Ontinyent. He intentat ser un alcalde per a tots i totes, i aspire a tornar a ser-ho durant quatre anys més per a continuar treballant pel futur de la nostra ciutat», manifestava.

Jorge Rodríguez acudia acompanyat entre altres per Rebeca Torró, nº 2 a la llista a les municipals integrant de la llista del PSPV-PSOE a Les Corts. El candidat destacava respecte a la candidatura autonòmica que «estem en un moment decisiu també a la Generalitat, i per això demanem que en les eleccions autonòmiques també es vote als socialistes, perquè després de tants anys de maltractament és moment d’un canvi que va a ser positiu per a Ontinyent i per a tots els valencians», destacava.