El candidat del BLOC a l’Alcaldia del Genovés dubta de la rendibilitat de la piscina municipal

El candidat del BLOC a l’alcaldia de l’Ajuntament del Genovés ha posat en dubte la rendibilitat de la piscina coberta inaugurada el passat diumenge 27 de març.

Llopis ha manifestat que «dubtem molt que es puga rendibilitzar a llarg termini el cost de la piscina, perquè aquestes infraestructures són deficitàries per Ajuntaments xicotets com el nostre». «La construcció de la piscina ha fet que l’Ajuntament s’endeute més del que està, demanant un préstec que ens costarà, ja d’entrada, entre 10.000 i 15.000 euros d’interessos a pagar als bancs» i ha afegit, «diners que es podrien haver utilitzat en altres coses, com per exemple millorar les infraestructures esportives de que ja disposem» .

Llopis ha dit que «fins i tot el mateix president de la diputació, Alfonso Rus, ens ha donat la raó en unes declaracions fetes al diari Levante-EMV» i a continuació ha puntualitzat «En aquestes declaracions, Rus manifestava, literalment, que les piscines cobertes municipals són una ruïna; costen molt de mantenir i els ajuntaments les acaben donant a una empresa privada. Donen molts problemes».

«Si el màxim mandatari provincial del PP diu això, perquè l’equip de govern d’Emilio Llopis, mà dreta de Rus, s’encabota en una construcció que només produirà pèrdues de diners, i acabaran donant-li la seua gestió a una empresa privada amb la conseqüent pèrdua de qualitat del servei?» s’ha preguntat el candidat a l’alcaldia.

Llopis ha acabat posant èmfasi en que «tot açò demostra el que ja sabíem; el PP mira, com sempre, el seu propi interès en lloc de l’interès comú de tots els veïns i veïnes del Genovés. No els importa gastar-se els diners que no tenim per tal d’eixir en la foto».

2 comentarios sobre “El candidat del BLOC a l’Alcaldia del Genovés dubta de la rendibilitat de la piscina municipal”

  1. no s’ha inaugurat, perque no està acabada, però han fet jornada de portes obertes, i tenint un alcalde que li agraden les fotos, ara se’n fan una, i després una altra quan s’inaugure. Millor dos fotos que una.

Los comentarios están cerrados.