El Cajasol Sevilla presenta el seu equip per al Torneig Cadet de Genovés

L’esdeveniment esportiu tindra lloc els dies 21, 22 i 23 de febrer

Ja s’han cumplit onze edicions del Torneig Cadet de Genovés, que pretén oferir el millor bàsquet de formació a tots els aficionats d’aquest esport. L’equip del Cajasol Sevilla ja ha presentat el seu equip, i ho farà amb un planter de 14 jugadors ,que seran els que competiran al llarg del Torneig. És un equip format per jugadors que, entre les seues files, compten amb diversos jugadors que formen part de la selecció espanyola. El treball del Cajasol segueix temporada a temporada donant els seus fruits i bona prova d’això es troba en la darrera convocatòria de la Selecció Espanyola Cadet, en la que estan inclosos fins a 4 jugadors de l’equip sevillà. Es tracta de l’escorta Eduardo Lada (1.85), l’aler Manuel Vàzquez (1.91), l’aler-pivot Pedro Martín 1.94) i el pivot Alberto Cano (2.00).

Tots aquests jugadors formaran part del planter que el Cajasol presentarà en el Genovés i que intentarà competir amb els altres per emportar-se un torneig que els darrers anys han sigut de color verd i negre. Una cantera, la del Cajasol Sevilla, que des de fa uns anys està tenint molt bons resultats i prova d’això és el present triomf de l’equip júnior en el Torneig Internacional de Roma. Bon planter per a un torneig que cada any intenta portar equips que oferisquen un bon espectacle per a tots aquells que estimen el bàsquet.

El President C.B Genovés comentava que enguany «podrem gaudir, per segona vegada, d’un Torneig Internacional Cadet, on el nivell de bàsquet serà espectacular per la participació del València Bàsquet, el Club Joventut de Badalona, el nostre CBG Júnior i per primera vegada el Cajasol Sevilla, com a un acte més que organitza el Club Bàsquet Genovés”.

Els dies 21, 22 i 23 de febrer són les dates marcades per a veure jugar al Cajasol Sevilla junt als clàssics, València B.C., Joventut de Badalona i C.B. Genovés Júnior.