El BLOC d’El Genovés critica la falta de previsió del govern local

Des del BLOC d’El Genovés volem denunciar la falta de previsió del govern local del PP i del director de l’obra “Casa de la Cultura-Auditori”, Sr. Gironés, el qual ha enviat un escrit a l’Ajuntament on diu que han sorgit uns “imprevistos” en la construcció del mencionat edifici que fan que siga impossible acabar l’obra amb el pressupost actual.

El portaveu del BLOC a l’Ajuntament, Tomàs Llopis, ha recordat què “al principi es va pressupostar l’Auditori en 825.000 €. A l’any següent ens van dir que anava a costar 1.155.000 €. I ara ens diuen que costarà quasi 1.700.000 €. Això significa que en tres anys s’ha duplicat el preu de l’obra des de l’inicialment previst. Quin desgavell és este?”

“Si bé l’excusa que posa l’Ajuntament és que l’obra està completament subvencionada, hem de recordar-li al senyor alcalde que els diners de Diputació i de la Generalitat també provenen dels nostres impostos. A banda que l’augment dels interessos que s´han de pagar al banc derivats de esta obra els suporta DIRECTAMENT l’ajuntament del nostre poble, passant dels vora 45.000 inicials als prop de 100.000 que ens costarà ara”

El secretari local, Pasqual Oltra, ha considerat “indignants” estos fets, i ha manifestat que “l’Ajuntament deuria sancionar d’alguna manera al responsable o responsables, donat que és molt fàcil jugar amb els diners dels demés”.

“Des del BLOC creguem que, amb 55.000 € d’augment d’interessos es podria haver elaborat un Pla d’Ajudes a les families del nostre poble amb els seus membres desocupats, ja que hi ha gent que ho està passant molt malament” ha dit Oltra.