El BLOC de Xàtiva tria a Cristina Suñer com a candidata a l’alcaldia per unanimitat

  • Suñer: “és un pas més en el camí cap a les eleccions que ens dóna estabilitat per poder treballar”

Xàtiva (19-4-10).- L’assemblea local del BLOC de Xàtiva va escollir el divendres per tercera vegada a Cristina Suñer com a candidata a l’alcaldia, i li va donar tot el seu recolzament per tal que encapçale la candidatura que s’anirà conformant a partir d’ara.

Segons Suñer, amb aquesta elecció, “es dóna un pas més en el camí que ens duu a les eleccions municipals de maig del 2011, un pas que ens dóna estabilitat per començar a treballar a la vegada que seguretat al nostre electorat.”

En l’assemblea, el col·lectiu xativí va valorar com a molt positius aquests set anys de presència a l’ajuntament de Xàtiva, en els quals s’ha aconseguit consolidar la presència en la ciutat i calar en la societat xativina.

En paraules de la regidora nacionalista:

El 10% aconseguit en les darreres eleccions ens donen la seguretat que la gent ha entés les nostres propostes i la nostra manera de veure les necessitats de la ciutat de Xàtiva, i a la vegada, que hem aconseguit traslladar al món de la política els anhels de molts xativins i xativines. També creiem que la ciutadania confia en nosaltres perquè hem sigut capaços de plantar-li cara a Rus i denunciar els comportaments d’aquest alcalde que se n’ixen del que és normal.

Respecte a la llista que presentarà el BLOC en les eleccions, Suñer considera que:

Si bé en les anteriors eleccions presentàvem una llista de gent inèdita en política, ara disposem d’un equip de persones avalades per l’experiència i l’estabilitat que ens donen tots aquests anys de treball al servei de la ciutat i de propostes positives per a Xàtiva sense deixar mai la crítica al govern municipal del PP. A aquest equip s’unirà un grup de gent, fruit dels contactes que hem fet i que continuarem fent amb tota la societat xativina per tal que la llista que encapçalaré les properes eleccions siga el reflex de la base social que representem. Tot aquest treball ens farà guanyar la confiança de la gent per tal d’aconseguir trencar la majoria absoluta del PP.