El Bloc de Barxeta tria candidat a l’alcaldia

Enric Soler, candidat a l'alcaldia de Barxeta pel BlocL’actual portaveu, Enric Soler, optarà a l’alcaldia

El Bloc de Barxeta ha encetat la precampanya de cara a les eleccions municipals del 22 de maig, amb la tria del seu candidat a l’alcaldia. En la darrera assemblea local va ser elegit per unanimitat l’actual portaveu a l’Ajuntament Enric Soler i Canet.

A les eleccions municipals, el Bloc de Barxeta es vol presentar de cara a tots els barxetans i barxetanes, com una alternativa real als vint anys d’un govern d’Esquerra Unida esgotat, paralitzat i sense idees, i vol renovar la confiança en el seu portaveu i recolzar l’excel·lent treball dut a terme pel Grup Municipal en aquesta legislatura que està finalitzant. El candidat, va agrair als seus companys i companyes la seua elecció i va declarar que treballarà de fort i calent, colze amb colze amb tot el col·lectiu, perquè Barxeta, per primera vegada, tinga un alcalde nacionalista.

La presentació oficial del candidat a l’alcaldia, es celebrarà en un acte públic previst per al dissabte 19 de febrer a la Casa de Cultura de Barxeta i es comptarà amb l’assistència del Secretari Comarcal Vicent Muñoz i del Secretari General de la formació Enric Morera.