El Bloc de Barxeta denuncia que l’alcalde «no diu tota la veritat»

El Bloc de Barxeta acusa a l’alcalde de no dir tota la veritat en el tema de la pèrdua de la subvenció dels 40.000 euros del projecte de senyalització del ‘Sender de la Barcella i Paratge municipal Riu Barxeta’.

A les primeres declaracions del portaveu del Bloc en les quals es lamentava de la pèrdua d’una subvenció de 40.000 euros de la Conselleria de Turisme “perquè l’equip de govern no havia fet els deures i l’empresa adjudicatària no hi havia acabat els treballs dins del termini fixat”, va contestar l’alcalde que tal informació era falsa i que no s’havia perdut cap subvenció.

Amb noves dades, el portaveu del Bloc, es reafirma en les primeres declaracions i a més, fixa el cost total de les pèrdues econòmiques per la mala gestió en 57.497,87 euros. La xifra es correspon amb els 40.000 euros de la subvenció no rebuda, els 15.497,87 euros dels treballs certificats en 2009 i que caldrà abonar a l’empresa adjudicatària i els 2.000 euros de millores que no s’han realitzat, del total dels 4.000 euros. Soler pensa que: “Amb les seues intervencions públiques, justificant l’injustificable, en esta vegada l’alcalde ha fet el ridícul”.

Per tal de finalitzar el projecte, l’Ajuntament n’ha encarregat un nou valorat en 23.000 euros, justament la quantitat que va quedar per realitzar i certificar en 2009 del projecte anterior, a la vegada que ha s’ha demanat una nova subvenció a la Conselleria de Turisme per finançar-lo.

El grup municipal del Bloc de Barxeta lamenta que l’alcalde Vicent Antoni Giner, “en lloc de defensar la seua gestió amb arguments sòlids i treballar més, tan sols es dedica a desprestigiar política i personalment al portaveu del Bloc”. Els nacionalistes també denuncien “els entrebancs que ha posat recentment l’alcalde a l’hora d’accedir els regidors a la documentació municipal”.