El BLOC d’Alzira inicia la campanya «En falles, música en valencià«

membres-del-bloc-jove-i-del

Furió:

“La campanya consisteix en repartir CD’S de música en valencià a les comissions falleres d’Alzira per a poder gaudir de la nostra música en les pròximes falles.”

Les nostres festes falleres són una molt bona oportunitat per a donar a conéixer i promocionar la música en valencià. Així ho entenem des del BLOC JOVE motiu pel qual hem iniciat la campanya “EN FALLES, MÚSICA EN VALENCIÀ”.

La campanya consisteix en repartir CDs de música en valencià a les comissions falleres d’Alzira per a poder gaudir de la nostra música en les pròximes falles. Contem amb la col·laboració d’Escola Valenciana, que ens ha proporcionat el Disc de la Música en Valencià, Vol. IV (Gira’09) editat per Escola Valenciana, Reviscola, Universitat de València, Universitat d’Alacant i Universitat Jaume I de Castelló. D’aquesta manera pretenem ajudar en la tasca de promoció dels nostres grups de música que aquesta entitat ve realitzant al llarg i ample del territori valencià.

Hem començat la campanya en la Falla de l’Avinguda Josep Pau, on membres del BLOC JOVE i del BLOC hem entregat el disc al President Vicent Dasí.