Eibissa amb so de dansa

diumenge-3-de-maig

El grup de danses «La Vall» d´Albaida junt a la rondalla de Castelló de Rugat viatjaren fins a l´illa d´Eibissa

El passat cap de setmana de l´1,2 i 3 de maig, el grup de danses «La Vall» d´Albaida junt a la rondalla de Castelló de Rugat viatjaren fins a l´illa d´Eibissa, en concret fins a Santa Eulària del Riu per a participar a les festes de maig d´aquest municipi. Va ser el grup de danses d´aquesta localitat, Es Broll, el que va fer realitat aquest viatge, i que ens mostra part de la seua història, de l´evolució dels seus balls i de la seua vestimenta.
grup-albaida-bresoll
Durant la vesprada del dissabte i el matí del diumenge els dansadors i dansadores del grup «La Vall» junt a la rondalla que els acompanyava mostraren al poble de Santa Eulària i alrededors una varietat de balls típics de les nostres terres, oferint una bona mostra de les nostres tradicions i del nostre folklore.

Tingueren l´honor de compartir amb el grup anfitrió un dels moments més emotius d´aquesta festa de Maig com es ballar al Puig de Missa davant de la mare de Déu, representant unes Valencianes, ball en el que es va intentar acostar la nostra terra a aquella meravellosa illa.