Dotze formacions es presenten al concurs Arrock al Forn de l’Olleria

Al concert d’este dissabte participaran les cinc bandes finalistes

Taskhenti (Ontinyent), Andrés Valor (Cocentaina), Buzo (València), Bicode (Aielo de Malferit) i Distancias Cortas en la categoria local participaran este dissabte 25 de juliol a la final del concurs Arrock al Forn de l’Olleria. Serà a l’escenari que es muntarà al carrer Ausiàs March a partir de les 23 hores.

El concurs ha estat convocat per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Olleria, i hi podien participar solistes o grups de joves de qualsevol dels estils musicals. Això sí, l’edat dels participants havia d’estar compresa entre els 13 i 35 anys.

Al concurs hi ha dues categories, general i local (50% components empadronats a la ciutat). Els premis es fallaran el mateix dia de l’actuació, i se n’han establert 3 en la categoria general i un únic premi en la categoria local. Els guardons a la secció general són: un primer premi de 500€, un segon de 300€ i un premi del públic de 200€. En la categoria local el premi està dotat amb 200€.

El jurat del concurs està integrat per un representant d’Onda Ràdio, un altre de Play Producciones i dels grups Atzukak i Second Coming, així com per la regidora de Joventut, Mercedes Simón. Totes les bandes participants es poden escoltar a l’adreça de myspace, http://www.myspace.com/concursarrockalforn

A esta primera edició del concurs s’havien presentat un total de 12 bandes/solistes, si bé el jurat ha fet una preselecció prèvia al concert, al qual només hi actuaran els finalistes.