Donació del banc d’alimets de la Junta Local Fallera de Xàtiva

Ahir es va donar el banc d’aliments a Cáritas i Gent de la Consolació.Ahir dijous, a les 20:30 hores, a la seu de la Junta Local Fallera de Xàtiva, situat al Centre Civic «La Ferroviaria», de la plaça Espanyoleto, es va fer entrega a les representants de Cáritas de cadascuna de les Parròquies de Xàtiva i representants del grup de Gent de la Consolació, dels diners recaptats a les exaltacions de les Falleres Majors de Xàtiva els passats dies 28 i 29 de gener. La quantitat recaptada va ser dividida entre les parròquies de la ciutat i el import, en un val bescanviable per aliments en un magatzem d’alimentació.

L’acte va estar presidit per les Falleres Majors de Xàtiva, Neus Esplugues i Meritxell Laso i el president de la Junta Local Fallera En Javier Garcia Paños, així com representants de Cáritas de cadascuna de les parròquies de Xàtiva i representants del grup de Gent de la Consolació.

Recordem que tots els assistents a les presentacions donaren 1€ per tal de poder aconseguir aquesta banc d’aliments que tan bona acceptació ha tingut al mon faller Xativí.