Divendres que ve el Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- commemora el seu 25 Aniversari en el sopar anual del club

equipo-temporada-2009-20101a Jornada del Rànquing Autonòmic de Veterans a Manises

El Club Bàdminton -València, Terra i Mar- ja ha complit els seus 25 anys d’existència i té previst commemorar estes efemèrides divendres que ve en el sopar anual que el club organitza i que com en passades edicions es realitzarà en Salons Palasiet a les 22:00 h.
S’ha previst invitar als anteriors presidents/es que amb la seua desinteressada labor han fet possible l’existència i el manteniment d’este club de forma interrompuda, així com a les autoritats, institucions i col·laboradors que han ajudat al seu manteniment. Es farà un recordatori d’esta llarga singladura on el club ha format tan bons jugadors a nivell nacional Ana Ferrer, Annabel Cháfer, Merche Conca, Josep Boluda, Antonio Omar, Jorge Alcazar, Luis Siles, Jaume Puchalt, Inma Aparicio, Sandra Chirlaque,…; i fins al primer dels xativins olímpics Sergio Llopis. Es presentaran les noves incorporacions al club, els components de l’equip de la Lliga Nacional Divisió d’Honor, així com les distintes seccions del club Sub-13, Sub-15, Sub-17, Sub-19, Absoluts i Veterans. Finalment es recordaren els èxits més significatius de la temporada passada.
El club fa un crida a tots aquells que han tingut una vinculació amb el club perquè si ho desitgen puguen assistir al sopar i participar d’esta commemoració, els tiquets els podran aconseguir en el pavelló municipal (carretera Alzira) on el club té la seua seu i realitza els entrenaments fins a dijous que ve a la vesprada.
Dijous passat dia 8, es va disputar en el Pavelló Municipal de Xàtiva, la encontre de la final corresponent al doble masculí entre dos parelles xativins, la jove parella Cristià Vera / Guillermo Ramírez, Sub-17 i Sub-19, es van enfrontar als absoluts Vicente Ferrer / Quique Ureña que finalment van resultar vencedors en una trobada de gran intensitat a tres sets, quedant així primers i segons en el rànquing absolut.
Diumenge que ve dia 18, es disputarà en el Pavelló Municipal de Manises, des de les 09:30 h. del matí, la 1a Jornada del Rànquing Autonòmic de Veterans, en la modalitat d’individuals. Estaran presents tots els veterans de la Comunitat, i entre ells el xativí Carlos Martínez un dels participants en el Campionat del Món que s’acaba de disputar en Punta Úmbria.