Dissabte que ve es disputa a Xàtiva la 3a Jornada de la Lliga Nacional de Clubs Divisió d’Honor

cbx-inma-aparicioBones classificacions dels jugadors del Club Xativí que van competir, el passat cap de setmana, en el Primer Gran Premi Nacional Absolut de Granada

Dissabte que ve dia 2 d’octubre es disputarà a Xàtiva la 3a Jornada de la Lliga Nacional de Clubs Divisió d’Honor, en ella el Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar-, segon en el grup A, s’enfrontarà a les 16:30 h. en el Pavelló Municipal de Xàtiva (carretera d’Alzira), al C.B. Veleta de Granada. El club xativí, que debuta esta temporada en el seu camp, espera comptar amb el suport de tots els aficionats al bàdminton i a l’esport en general perquè l’espectacle del bàdminton està assegurat per l’alt nivell dels partits a disputar.
El passat cap de setmana, del 24 al 26 de setembre, es va disputar a Granada el Primer Gran Premi Nacional Absolut, valedor per al Rànquing Nacional. Les millors raquetes del Bàdminton Nacional van estar presents en este esdeveniment i entre ells, les jugadores del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- que van obtindre una bones classificacions sent com era este el primer gran premi de la temporada. En individual femení Ana Ferrer es va classificar quinta i Sandra Chirlaque sèptimes; i en dobles femení Sandra Chirlaque que va competir formant parella amb Laura Samaniego del CB. Alacant es van classificar terceres, per la seua banda Ana Ferrer que va formar parella amb Inma Aparicio es van classificar quintes en el campionat.
L’agenda esportiva d’este pròxim cap de setmana es completa amb:
En Dundalk (Irlanda), es disputarà del 27 de setembre al 3 d’octubre el Campionat d’Europa de Veterans, el club xativí i per tant la Comunitat Valenciana estarà representada en la categoria de +60 per Carlos Martínez que competirà amb l’objectiu d’obtindre una bona classificació.
Diumenge que ve dia 3 d’octubre, es disputarà en el Pavelló Municipal de Manises, la 1a Prova del Rànquing Autonòmic de la categoria absoluta. El reglament actual, permet la participació màxima de 32 individuals masculins, 12 femenins, 16 parelles de dobles masculins, 8 dobles femenins i 12 parelles de mixtos. En grups de 4, jugaran a la recerca dels punts per al rànquing.