El passat divendres 8 de juliol es va celebrar al restaurant Carpanel de Xàtiva una degustació de tapes i “montaditos” dintre del programa de Turisme Gastronòmic Xàtiva.
Unes 50 persones gaudiren de les 15 tapes realitzades pels restaurants que entren dins d’aquest programa que son Carpanel, Casa la Abuela, Portal Fosc, Cuin-Art i El Mirador del Castell.
Les tapes eren tot novetats per a aquestos restaurants, i hi havia des de Fua d’ànec en poma amb melmelada o salmó amarinat.
A més, en aquesta festa gastronòmica es pogueren gaudir de productes típics de la terra, vins de les bodegues de Daniel Belda, Ladrón de Lunas i Munviendo; i una cata de formatges de l’Heretat de Pere i Jamesa.
Tursime gastronòmic de Xàtiva naix amb l’objectiu d’oferir al turista que visita Xàtiva, una gastronomia d’acord amb el lloc on es troba, EL MILLOR DE LA CUINA DE LA NOSTRA COMARCA. És un grup de professionals que aposten per elaborar una cuina moderna sense renunciar a la tradició. Amb base de la cuina dels nostres avantpassats, més certa dosi d’imaginació i petits tocs de modernitat.