Declaracions de la presidenta de la Fundació Universitària Vall d’Albaida, Lina Insa

dscf1504

“Després de l’espectacle tant lamentable que va protagonitzar la Sra. Rebeca Torró, ensenyant documentació que havia d’estar a la FUVA i acusant-me del desconeixement de la mateixa documentació que li vaig demanar en el ple per a tindre-la i que vaig poder fullejar en eixe moment, vull aclarir que tant prompte va acabar el ple, de forma precipitada es va arrimar a la taula i se la va endur.

Si mostrara una actitud col·laboradora no haguera vingut a recollir la documentació. No sé quina pot té ni qué estarà amagant.
El matí següent, dijous, després de haver fet algunes averiguacions com a presidenta de la FUVA, li vaig enviar un burofax (amb validesa jurídica) dirigit a ella com a ex empleada de la FUVA requerint-li que m’aportara el document que va exhibir en el ple passat, ja que es tracta d’un estudi realitzat per la FUVA i per tant ha d’obrar en poder de la mateixa FUVA.

La Sra. Torró va dir en el ple que els patrons poseixen exemplars d’eixe estudi, la qual cosa és falsa, ja que durant tot el dijous van realitzar averiguacions i l’estudi no està ni en l’ajuntament, ni en Caixa Ontinyent, ni en la Mancomunitat ni en COEVAL. I en la FUVA únicament existeix un esborrany incomplet.

El que no ha dit la Sra. Torró és que el 24 de juny de 2005 li se va encarregar a ella personalment que agafara tant la memòria com altres estudis, urbanístics, premsa, etc… que s’havien preparat per a reunir-se amb el vice rector i donar-li forma a tota la documentació.
Per tant, és evident que la Sra. Torró va tindre accés a tota eixa informació, que a hores d’ara la resta de patrons desconeixen.
Em pareix lamentable que després d’haver acabat la seua relació laboral a la FUVA, la Sra. Torró guarde uns documents que havien d’estar a la FUVA per a utilitzar-los i traure-li partit personal i polític, en compter d’haver-los deixat en la FUVA o a l’Ajuntament, per a que poguera beneficiar-se el conjunt de la comunitat educativa.
La Sra. Torró i el Sr. Rodríguez estan traicionant una vegada més el compromís que van adquirir en el ple d’investidura en el que van afirmar que anaven a treballar per Ontinyent, açó és una mostra més de com, en compter de treballar pel poble, empleen tot el seu temps en intentar que les coses no funcionen, en montar bronques a la societat ontinyentina i en destruir.

Des del PP estem apostant en tot moment no sols per consolidar el estudis universitaris sinó per a que es vegen millorats i augmentat, i reitere que estem treballant i seguint treballant per a que Ontinyent tinga uns estudis de qualitat en tots els sentits”.

DECLARACIONS DEL PRESIDENT DE MANCOMUNITAT DE MUNICIPIS DE LA VALL D’ALBAIDA, FILIBERTO TORTOSA

“Efectivament a la Mancomunitat no hi ha cap exemplar de la documentació que va mostrar la Sra. Rebeca Torró.

Les declaracions de Jorge Rodríguez de que si torna al govern municipal, Ontinyent tindrà Centre Universitari, no hi ha qui se les crega, perque ha estat varios anys de regidor d’Educació i no se li coneix cap gestió en este sentit.

A més, conforme s’ha dit, en maig de 2004, tots els grups polítics van signar una proposta demanant-li a la Universitat que l’extensió d’Ontinyent passara a ser Centre Universitari. I si es lligen l’acta del ple, en la intervenció de l’ara alcaldessa, aleshores portaveu del PP, ja feia referència a que en els inicis dels estudis universitaris d’Ontinyent nosaltres, el PP, ja deien que teníem que haver sigut centre universitari.

Des d’aquella etapa fins 2007 no han aconseguit res.
No és la primera vegada que el Sr. Rodríguez, o la Sra. Torró oculten documentació per a traure-li un rendiment polític o personal. Exemples en tenim en la proposta de ciutat educadora, o en la dels GPS per a les casetes”.