David Cervelló convocat per la Federació Espanyola per a formar part de la Selecció Espanyola Sub-15 que competirà a Bèlgica

L’última Prova del Circuit Nacional Sub-13 i Sub-17 es disputarà a Alacant el pròxim cap de setmana

El jugador David Cervelló, del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar-, ha sigut convocat per la Federació Espanyola per a formar part de la Selecció Nacional Sub-15, que participarà en la Prova Internacional “Victor Jot Olve”, que es disputarà en Edegem (Bèlgica) els dies 23 al 24 d’abril.

Alacant serà la seu de l’última Prova Nacional de les categories Sub-13 i Sub-17. El pròxim cap de setmana, entre el 23 i 24 d’abril, es disputarà en el Pavelló Municipal Florida / Babel d’Alacant l’última Prova del Circuit Nacional Sub-13 i Sub-17, organitzat pel Club Bàdminton Alacant i la Federació de Bàdminton de la Comunitat Valenciana, i patrocinat pel Consell València de l´Esport, Diputació d’Alacant i Ajuntament d’Alacant.

Està prevista la participació d’esportistes de Balears, Catalunya, Múrcia, Andalusia, Aragó i dels Clubs d’Alacant, Aspe, El Campello, Ibi, Sant Fernando de València, Teulada i Xàtiva, de la Comunitat Valenciana; tots ells buscaran els punts classificatoris per als Campionats d’Espanya de les categories.