Curs de Guia i Interactor Turístic a la Casa de la Cultura

Els alumnes posaràn en pràctica els seus coneixements durant les visites guiades del 9 d’Octubre

La Casa de la Cultura de Xàtiva acull des de hui dilluns fins aquest divendres un Curs de Guia i Interactor Turístic impartit per Voraserra S.L. amb la col.laboració de l’Ajuntament de Xàtiva. Este curs gratuït, que s’imparteix de 9 a 14 hores, és el pas previ per a poder desenrotllar l’activitat “9 d´Octubre a Xàtiva, cresol de cultures” dirigida als escolars de la localitat.

Després de la realització del curs els alumnes podran posar en pràctica els seus coneixements durant la realització de les visites didàctiques guiades pel nucli antic destinades a celebrar el 9 d´Octubre a Xàtiva entre els dies 1 i 18 d’octubre.

Les visites guiades teatralitzades “9 d´Octubre a Xàtiva, cresol del cultures” aniran destinades als escolars de primària i infantil dels centres educatius locals que contracten el servici amb Voraserra S.L. (preu reduït acordat amb la Regidoria de Turisme) i pretenen mostrar als més xicotets de forma amena i atractiva la història, patrimoni i tradicions de Xàtiva, emprant per a això tècniques d’interpretació del patrimoni, teatralitzacions… que impliquen la interacció dels participants en l’aprenentatge.

D’esta manera, aquest dijous 5 de setembre, des de Voraserra S.L. convoquen les directives dels centres escolars interessats i als mitjans de comunicació, per a poder fer-los partícips del projecte “9 d´Octubre a Xàtiva, cresol de cultures”. La cita serà a la casa de la Casa de Cultura de Xàtiva, a la sala de la primera planta, a les 11 hores.

Foto: voraserra.com