Continuen les actuacions del Festival Música i Lletra

Divendres i dissabte actuaran Lucho Roa, Joan Amèric, Andreu Valor i Pedro Guerra

Aquest divendres i dissabte continuen les actuacions del Festival Música i Lletra organitzat per l’Ajuntament de Xàtiva. Divendres, el cantautor xilè Lucho Roa aproparà als assistents a la figura de Víctor Jara i Joan Amèric i Andreu Valor faran el seu Concert de Co(i)nspiracions. El dissabte 27 de febrer, el consagrat Pedro Guerra oferirà el seu primer concert de presentació del nou disc, que eixirà al mercat a la primeria de març. Els concerts tindran lloc a les deu de la nit al Gran Teatre de Xàtiva.

S’ha de recordar que divendres passat van actuar el cantautor malagueny, Alberto Alcalà, que va interpretar el seu darrer treball Ensayo y error, i Feliu Ventura amb el Xerramequ interpretaran temes de l’Ovidi versionats. L’endemà, el dissabte 20, el públic va gaudir amb una de les figures de la Nova Cançó, Quico Pi de la Serra, que va presentar el seu darrer treball, Dues Tasses.

El regidor de Gran Teatre, Alfred Boluda, remarcava que és una programació que “compagina artistes consagrats, de primera fila, amb altres no tan coneguts però amb una llarga i contrastada trajectòria”. També ha manifestat que la voluntat de la regidoria és dotar el Gran Teatre d’una programació cultural atractiva que possibilite la promoció de la ciutat a nivell turístic. Per això, malgrat que en aquesta primera edició només hi ha música en valencià i castellà, la previsió és que esdevinga un festival internacional, amb participació de cantautors portuguesos, francesos, italians o sud-americans.

Les entrades estan a la venda al preu de 15 euros per actuació en la Casa de la Joventut o per Internet, en Instant Ticket. També es pot adquirir un bono per a les quatre actuacions, al preu de 45 euros. Això no obstant, els descomptes habituals també s’aplicaran.